• Ново
FORINLUV Смяна на филтър за фонтан за котки с 4 и с малко пари, Смяна на филтър за фонтан за котки с 3 Системи за филтриране, Смяна на филтър за фонтана за домашни любимци, ?

FORINLUV Смяна на филтър за фонтан за котки с 4 и с малко пари, Смяна на филтър за фонтан за котки с 3 Системи за филтриране,

Rating 
BGN 39.32

Сума
Налично за поръчка

За прах с активен въглен (която няма да навреди на вашите домашни любимци) не се озова във водата, моля, накиснете филтъра във вода за 2 минути и внимателно се измива под течаща вода преди да се използваВ името на здравето на вашия домашен любимец ние препоръчваме почистване на вода опаковка за домашни любимци веднъж или два пъти в седмицата и да се замени филтърен елемент на всеки два месеца. 【Идеалното съответствие】 е Съвместима само с диспенсером FORINLUV за вода за домашни любимци.(Размер на филтъра : 5,51x5,51x0,47 инча) Този диспенсер за вода за домашни любимци с плаваща чаша и предварително покритие елемент може да закупите в нашия магазин. 【Тройната система за филтриране на】 се Състои от памук слой с активен въглен и йонообменна смола.Ефективно отстранява космите, тежки метали, поддържа водата свежа и подобрява вкуса на водата. 【Пазете здравето】 Нашите филтри-дозатори за поилки за домашни любимци осигуряват на вашия домашен любимец чиста, прясна вода, което помага за увеличаване на консумацията на вода и намаляване на риска от инфекции на пикочните пътища. 【Препоръки】За прах с активен въглен (която няма да навреди на вашите домашни любимци) не се озова във водата, моля, накиснете филтъра във вода за 2 минути и внимателно се измива под течаща вода преди да се използва. 【Редовна смяна】 в Името на здравето на вашия домашен любимец, моля, да си миете опаковка за вода за домашни любимци веднъж или два пъти седмично заменяйте филтърен елемент на всеки два месеца.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория