• Ново
KUYYFDS, котешката от Неръждаема стомана за котки и Зайци Контрол на миризмата Антипригарная Гладка повърхност за Лесно почистване Никога Не Изкривява Защитен от Ръж?

KUYYFDS, котешката от Неръждаема стомана за котки и Зайци Контрол на миризмата Антипригарная Гладка повърхност за Лесно почистване

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА : Неръждаема стомана отлично се справя с миризмата, не се драска, изключително здрави за активни котки или зайциАко страдате от стария, неприятни миризми, поцарапанного пластмасова кутия за боклук, който не може лесно да се почиства или на които постоянно е замърсен, нашата кутия за отпадъци от неръждаема стомана може да реши вашите проблеми.ЛИПСАТА на ЛЕПКАВОСТ : лесно се вдига, се почиства много по-лесно от пластмаса, а също така силно се променя миризмата.Ако вече сте уморени от миризма от вашата пластмасови саксии, купуват този кутия за боклук, той значително ще спести на носа. Размер : около 45x35x10 см /17. БЕЗОПАСНО за ВАС И КОТКИ : напълно заоблени, без остри ръбове.Тя може лесно да се вземе в ръце, без да се уврежда ръцете.Повърхност от неръждаема стомана и по-полезен за вас и вашите котки, тъй като за нея няма бактерии, като на пластмаса.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория