• Ново
Ниска седалка-хамак AOOF cat Window - Голям хамак за котки, подходящи за безопасно място за почивка на котки на закрито, тежка издънка, Дишаща моющаяся окото, издръжлив рам?

Ниска седалка-хамак AOOF cat Window - Голям хамак за котки, подходящи за безопасно място за почивка на котки на закрито, тежка

Rating 
BGN 36.75

Сума
Налично за поръчка

Хамак може лесно да се инсталира на прозорец или гладка повърхност, за да се котката се чувства комфортно и развлекаласьМожете да го инсталирате на всяка чиста и непористую повърхност, като стъкло на прозореца или на вратата, за няколко секунди. ★ Намаляване на тревожност е много подходящ за котки, които обичат да се наслаждават на топлината на слънцето, или на активни котки, които се стремят към височината.Помага за намаляване на тревожността от раздяла и да запазите косата си в изправност на мебели.Този котешки хамак е специално разработен за котки. ★ Машинно пране-разглобяема конструкция хамак за котки позволява лесно се пере свалящ се и отново да го използвате в перална машина. ★ Размер на хамак за котки -близо до 21,65 инча x 13,78 инча; дължина на кабел от неръждаема стомана : 22,05 инча. ★ Купи с увереност - ако имате някакви въпроси или проблеми, моля, свържете се с нас, ние ще бъдем щастливи да ви помогнем!Резервирайте сега и се наслаждавайте!.Спецификация : Каки Материал : плат Важи за : cat Item Размер : Дължина 21,65x13,75x0,984 дюймав инструкции за грижа може да се пере само ръчно.

Всичко за продукта

Materials:
cloth
Applicable to:
cat
Item size LxWxH 21.65 x 13.75 x 0.984 inches :
The maintenance instructions can only be washed by hand :

Подобни продукти в категория