• Ново
CREATCABIN Обичам Кучето Си Дървена Рамка с Надпис Куче Лапа Кученце Плот 4 x 6 политика на Хоризонтална рамка за снимка От Дърво С Образа на Домашен любимец Паметник за Д?

CREATCABIN Обичам Кучето Си Дървена Рамка с Надпис Куче Лапа Кученце Плот 4 x 6 политика на Хоризонтална рамка за снимка

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

РАМКА С КУЧЕШКИ ЛАПОЙ : "АЗ обичам моя куче"Гравирани с лазер фигура на куче, кучешки лапи, сърца, скрити в кучешки лапи, придават рамка пълен смисъл.Снимките носят в себе си вашите незабравими моменти и любими хора, вградени в рамката, за да покажат и се грижиш за незабравими мигове.Подходящ за изображения с размер 4 x 6 инча : Тази рамка за снимки е с размери от около 5,6 x 6,61 инча и капацитет за снимка с размер 4 x 6 инча.Идеално за това, да стои на масата.МАТЕРИАЛ : Рамка изработени от дърво с висока плътност, гравирани с лазер текст и модели, придающими снимки уникален смисъл; трайни фасади, PVC и ще демонстрират вашите ценни снимки.(Забележка : Има слой фолио за защита, филмът трябва да се откъсне преди употреба).ЛЕСНА УПОТРЕБА : 1. Внимателно нарежете черен железен лист на обратната страна на фото и извади картон с обратна страна; 2. Поставете вашите любими снимки; 3. Поставете картон, разкопани в първата стъпка, отново и отново натиснете черен железен лист, който лесно фиксиране; 4. Поставете снимка в рамка на работния плот, който искате да декорирате.СМИСЛЕНИ ПОДАРЪЦИ : Нашите рамки се предлагат с различни рисунки и теми, подходящи за различни ситуации или фестивали, са идеални за декорация на дома, например, на Ден на бащата, Ден на майката, Ден на благодарността, Ден на св. Валентин, годишнини, рождени дни, Коледа и други празници подаръци за вашето семейство и приятели.CREATCABIN обичам кучето си Дървена рамка с надпис Куче Лапа Кученце Плот 4 "x 6" политика на Хоризонтална рамка за снимка от дърво с образа на любимец " Мемориал за домашен интериор на масата Подарък любовник кучета Марка : CREATCABIN Материали : дървена рамка с надпис.Цвят : на дървото, както е показано на фигурата.Подходящ размер за снимки : 4 "x 6".Тези декоративни рамки за картини, изработени от здрав композитен дърво, а техните класически стил и елегантен външен вид, без съмнение допринасят за всяка обстановка.Всяка фоторамка е красива текстура на дърво, която може да се съчетае с всеки интериор.Елегантен дизайн, простота и модерен стил и дизайн на фоторамка за показване на снимки е много подходящ за показване на семейни портрети, произведения на изкуството, креативността, табели и т. Използвайте тези рамки за снимки за отбелязване на рождени дни, семейни срещи, Свети Валентин или специални случаи.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория