• Ново
Легло за куче от среден размер / мека Мебел и столове за кучета от висококачествени тъкани / С бутони и медни нокти за домашни любимци / Диван-легло за домашни любимц?

Легло за куче от среден размер / мека Мебел и столове за кучета от висококачествени тъкани / С бутони и медни нокти за домашни

Rating 
BGN 7.20

Сума
Налично за поръчка

【Материали продукта】- Класически диван за домашни любимци, произведени от висококачествена технологична тъкан + дървена рамка + пълнеж от пяна с висока плътност + пластмасов кракДизайн от висок клас тъкан лесен за почистване. краче диван-стол за домашни любимци в опаковка K / D. легло за домашни любимци с масивна дървена дограма и е могат да издържат на теглото на вашия домашен любимец.вие не се тревожите, че това е безопасно и стабилно, когато домашен любимец седи. избирайте от нашия диван-легло за домашни любимци в лаконичном стил, вашата стая ще бъде все по-топло. този диван-легло за кучета - идеалното място за домашен любимец за вашата втора половинка. 【Спецификация на продукта】- Функционален разтегателен Snuggle за кучета с габаритными размери L27,8 "x W21,6" x H13,7", вътрешен размер на седалката : L20,8 "x W17,7", височина на седалката : 5,9 ", за домашни любимци и котки с тегло до 15-25 кг., 【Философия на дизайна】- Средна разтегателен диван за домашни любимци използва висококачествени технологичную плат и модерен дизайн. притежава изискан процеса на шиене и красива пуговицей и мед за декорация на нокти.Изработена от висококачествена гъба и дървената рамка, никога няма да се притеснявате за неговото дълголетие. свалящ опаковане на облегалката може да спестите от транспорт за потребителите. легло за кучета medium е с модерен вид и обнимающий дизайн, което го прави доста декоративен диван-легло за кучета в дома си.покажете своя висок вкус и уникална визия. 【С помощта на съвети и препоръки по поддръжката】 Можете да изберете монтаж на дървени крака или да не се инсталира, разбира се, искате да инсталирате крак, моля, сложи разтегателен диван и фотьойл за кучета върху плоска земята, когато си мил домашен любимец седи.моля, изберете подходящия диван-стол за домашни любимци в зависимост от теглото на вашия домашен любимец.ние предлагаме само препоръки от теглото на домашни любимци.ако имате малко петно от боклуци.Моля, използвайте влажна кърпа и мек сапун за почистване на петна. 【Материали продукта】- Класически диван за домашни любимци, произведени от висококачествена технологична тъкан + дървена рамка + пълнеж от пяна с висока плътност + пластмасов крак.Дизайн от висок клас тъкан лесен за почистване. краче диван-стол за домашни любимци в опаковка K / D. легло за домашни любимци с масивна дървена дограма и е могат да издържат на теглото на вашия домашен любимец.вие не се тревожите, че това е безопасно и стабилно, когато домашен любимец седи.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория