• Ново
Куче Ангел Домашен Любимец Мемориал Статуята Е От Смола Спящата Куче Мемориал Статуята В Чест На Любимия Си Домашен Любимец Творческа Украса, Ръчно Изработени, За ?

Куче Ангел Домашен Любимец Мемориал Статуята Е От Смола Спящата Куче Мемориал Статуята В Чест На Любимия Си Домашен Любимец

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Памет за нашите верни приятели】 Тази статуя ангела на спящо куче може да бъде показана като украса от гравирани камъни или запомнящо статуи в дома си За запаметяване на любимите си домашни кучета, отдава почит на любим домашни кучета Винтажное коледна украса Коледна украса Хубаво Създаване на декорация на Коледна украса Гигантска коледна украса украшение. 【Уникална форма на куче-ангел】 Мемориал статуята на куче е намален с крило на Ангел и покачивающимся опашка, гладка основа може да се използва като декорация на дома, поставени на рафта с книги, перваза на прозореца или бюрото, масата за вечеря, прикроватной нощното шкафче и т. Това куче-Ангел Спи Със сладки усмивки, ви кара да се чувствате спокойно и безмятежно. Ретро коледно украшение, Орнамент, Коледна украса, Украшение, Винарска украшение, Коледен орнамент, скъпа. 【Надеждно качество】 Мемориал статуята на домашен любимец Angel Dog отлита ръчно от висококачествена смола с тапицерия от сив камък, което прави снимка на грип при кучета реалистичен, водоустойчив и лесно да се повреди, то винаги може да бъде близо до вас. украса за момичета, украса за фелдшер, коледна украса, сладък гигантски орнамент, коледни декорации, колекция от ретро бижута. 【Използване на закрито и на открито】 Тази статуетка на куче с крило от практичен и може да бъде поставен в помещение или на открито.Му могат да бъдат поставени като Украса на Гробници В Мястото на окончателното Почивка, домашен Любимец или като Мемориална Статуи На Животното На Почетни места В Дома си.Украшение Гигантски Коледен Орнамент Метален Орнамент Набор От 1998 Дом Коледен Орнамент Пощальона Украшение, Орнамент. 【Подарък за баба домашни любимци】 Тази плоча статуетка на кучета - чудесен подарък за приятелите-любителите на домашни животни и членове на семейството, които искат да Дарят Любов паметник на своите любими домашни кучета.Кучето, Спокойно Спящата С Крило на Ангел е Символ на Техните най-Добри Пожелания на Своите Кучета и Надежда, че Те ще Могат да Почива в Мир.Набор от метални украси Украшение на Пощальона Коледна украса Подарък на дъщерята На Паметта Коледен Орнамент Набор от Бижута с Топпером Коледна Украса Лампи.Мемориал статуята на кучета-ангел, мемориал статуята на спящите кучета от катран в чест на любимия си домашен любимец, творческа украса, ръчно изработени за дома градината и двора (куче-ангел), коледна украса, мемориал статуята на домашен любимец-ангел, мемориал статуята на спящите кучета от катран в чест на любимия си домашен любимец, творческа украса, ръчно изработени за дома градината и двора (куче-ангел) Материал : смола Цвят : както е показано на фигура (поради разлика между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория