• Ново
Лъжичка за Какашек Heebzpet за Големи Малки Кучета и котки, Преносим 32-Инчов Сгъваем Лъжичка за Какашек с дълга дръжка, Лъжичка за Какашек за кучета с Торби за събиране ?

Лъжичка за Какашек Heebzpet за Големи Малки Кучета и котки, Преносим 32-Инчов Сгъваем Лъжичка за Какашек с дълга дръжка,

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Молец Heebzpet за какашек за Големи и малки кучета дължина на 32 инча по-голям, не е необходимо да се навеждате.Сгущайте и се актуализира, да се съхранява далеч от смрад, лек и удобен.Зачерпывающий нокът акане pooper за кучета разработен с променлив зъби за по-ефективно събиране на какашек от всички повърхности - трева, чакъл или бетон.Той е подходящ за много ситуации. ?【Отличен лъжичка за кучешки какашек с дълга дръжка, не е намачкана】 лъжичка за кучешки какашек с дълга дръжка 32 инча помага да се почисти куче какашки, не е нужно да се навеждате, предпазва от всички конфликти и смрад.Уличен лъжичка за почистване какашек помага на хората бързо и хигиенично почистване на отпадъци от домашни животни, за улесняване на тази работа, особено бременните жени и възрастните хора. ?【Сгъваем портативен комбиниран дизайн】 лъжичка за кучета е изработена от високотехнологични и екологично чист материал ABS, сгъваема, не заема място.Този лъжичка за домашни какашек е с ергономичен дизайн, дръжката се управлява с една ръка. лесно стиснете дръжката, за да я отворите и да хване куче какашки. ?【За МНОГОКРАТНА употреба с лъжичка за почистване какашек】 лъжичка за почистване на кучешки какашек със затворени назъбени за двора със силна власт, хапят и е много подходящ за събиране на отпадъци на домашни любимци, боклуци и отбросов с трева, чакъл, бетон, ограден двор, на мръсотия, на тротоара и т. ?【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Плъзнете скобата нагоре, и пластмасова лъжичка за почистване на кучешки какашек готов за употреба.Увийте челюст пакет за отпадъци, се събира какашки и изхвърлете опаковката.Това е чисто и бързо.Ако не използвате пакети за какашек, можете да се покрива с какашки хартия или листа, да ги събере лъжичка за какашек, а след това просто бързо изплакнете pooper pooper, и всичко ще стане като ново.Лъжичка за какашек за големи и малки кучета е преносим, може да го вземе със себе си на разходка с кучето. ?【ОПАКОВКА И 100% удовлетвореност】1x лъжичка за какашек за кучета (размер : 32 "x5.92"), 1 ролка пакет за какашек.Ако имате някакви проблеми или въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ако не сте доволни лъжичка за кучета, моля, свържете се директно с нас.Лъжичка за какашек за кучета - Какъв прекрасен подарък за собственика на кучето!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория