• Ново
Нашийник за малки кученца sweenvy за момчета, Необичаен Яка в синьо цветенце с папийонка за кучета Мъжки и женски пол, Сладък Быстросъемный нашийник за кучета с металн?

Нашийник за малки кученца sweenvy за момчета, Необичаен Яка в синьо цветенце с папийонка за кучета Мъжки и женски пол, Сладък

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【Материал премиум-клас】 Необичаен нашийник за кучета с пеперуда е изработен от висококачествена памучна тъкан, която е много удобна, приятна за кожата и дишаща и няма да навреди на кожата на сладък кученцеМалък нашийник за кучета с ультратолстой подсилена полиэстеровой лента вътре, която дава продукт за мекота и издръжливост.Направете си куче е по-удобно. 【Подробен дизайн】 sweenvy използва висококачествена метална ключалката от неръждаема стомана и D-образен пръстен, вместо на конвенционалните пластмасови пряжек, които са по-безопасни и надеждни, им е трудно да навреди.Быстросъемная обтегач яка за кучета са много отзивчиви и се отваря при обикновен натискане, че по-лесно обличане и сваляне.D-образен пръстен може да се използва за окачване на жетона и свързването на кучешка каишка, а във всички точки на напрежение ние използваме двойна рамную ред за увеличаване на силата, по-голяма сигурност и срам за бягство на кучета. 【Регулируем размер на】 имаме 3 размер на цветята-яка за кучета : малки, средни, големи.Метална рулонная обтегач може да се използва за регулиране на дължината на яка за кучета.Препоръчително е да използвате мека рулетка или парче канап, за да се измери точно на врата на вашето куче преди да купите, и да се избере подходящ размер в съответствие с таблицата за размери на продукта. 【Приложение в няколко случая】Мил син нашийник за кучета със стилен и лесен цветен модел за различни видове кучета.Подходящи за ежедневието, туризъм, почивки, партита по повод рожден ден, сватби и много други, той може да подчертае и темперамента на вашето куче и маркирайте я от тълпата. 【Осигури денонощен рум】 sweenvy се ангажира да предоставя на клиентите си висококачествени продукти и сервизно обслужване.Ако имате някакви въпроси или предложения на всеки от продуктите sweevy, моля, незабавно се свържете с нас и ние ще ви предоставим най-доброто решение. 【Материал премиум-клас】 Необичаен нашийник за кучета с пеперуда е изработен от висококачествена памучна тъкан, която е много удобна, приятна за кожата и дишаща и няма да навреди на кожата на сладък кученце.Малък нашийник за кучета с ультратолстой подсилена полиэстеровой лента вътре, която дава продукт за мекота и издръжливост.Направете си куче е по-удобно. 【Подробен дизайн】 sweenvy използва висококачествена метална ключалката от неръждаема стомана и D-образен пръстен, вместо на конвенционалните пластмасови пряжек, които са по-безопасни и надеждни, им е трудно да навреди.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория