• Ново
Balacoo 14 бр. Облекло за Чихуахуа, Декоративни Цветни Дрешки и Аксесоари за Кученца Флисовые Козина за котки на Краката Есенни Ежедневните Коледни Домашни любимци, за ?

Balacoo 14 бр. Облекло за Чихуахуа, Декоративни Цветни Дрешки и Аксесоари за Кученца Флисовые Козина за котки на Краката Есенни

Rating 
BGN 23.76

Сума
Налично за поръчка

ЗИМНО ЯКЕ за КОТКИ - Забавно направи няколко интересни снимкиИ тази пижама ще стане идеално подпори за фотосесия.HOODY за кучета - Прост дизайн, шик и мода.Компактен и лек, удобен за переноске.Зимно яке за домашни любимци-риза за кученце - елегантен и стилен дизайн, ще направят вашия домашен любимец по-стръмен, хубав, очарователен и привлекателен.Hoody за кученца - Изискана и аккуратная ред, подчертавайки качество на изработката, приятна дрехи за домашни любимци.Мек вълнен плат пуловер за кучета -му е лесно да скъсам вашите непокорни кучета, подходящи за ежедневието на вашите кучета.Осъществяване Списък на 14 x Дрехи за домашни любимци, Особености - Моющаяся и множество, и може да се използва в продължение на дълго време отвътре за кучета. - Размер L : дължина : 36 см/14,17 инча; обиколката на гърдите : 50/19,69 инча; обиколка на врата : 34 см/13,39 инча hoody за кученца. -Размер XS : дължина : 21 см/8,27 инча; обиколката на гърдите : 31 см/12,2 инча; обиколка на врата : 16 см/6.3 инча празнична дрехи за кучета. -Ниско тегло, вашият домашен любимец ще се чувства натоварване при носенето на този костюмного флисового жилетка за кучета. -Изискан и аккуратная ред, подчертавайки качество на изработката, приятна дрехи за домашни любимци, за да изберете костюм за cosplay кученце. - Може да се използва като подпори за снимане, за да помогне на вашия домашен любимец да направи няколко запомнящи се снимки в зимна премяна за домашни любимци. - Направете така, че вашият домашен любимец да изглежда модерен и очарователен, и оставете ви в памет на незабравимата облекло за кутрета. -Размер S : дължина : 25 см/9,84 инча; обиколката на гърдите : 35 см/13,78 инча; обиколка на врата : 21 см/8,27 инча яке за домашни любимци. - Материал : руното Зимни дрехи за домашни любимци. -Размер M : дължина : 31 см/12,2 инча; обиколката на гърдите : 46 см/18,11 инча; обиколка на врата : 30 см/11,81 инча сладък дрехи за кучета.Информация за продукта Кученце, мек вълнен плат пуловер, Това ще направи вашия домашен любимец привлекателен и eye-catching.котка зимно яке искате да се обличаш си домашен любимец?Тогава не трябва да пропускате нашата декоративна дрехи за домашни любимци отвътре навън. hoody за кученца и вашия домашен любимец тя много се радвате.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория