• Ново
MMyydds Отразяваща Жилетка за кучета, Регулируема Жилетка с дишаща Мрежа, Щенячий Яка, Гърдите колан, за котки, домашни кучета (Цвят: синьо размер: Голям)

MMyydds Отразяваща Жилетка за кучета, Регулируема Жилетка с дишаща Мрежа, Щенячий Яка, Гърдите колан, за котки, домашни кучета

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Кучето ще се насладите на ежедневни разходки с този удобен кучешки упряжьюЗащитете кожата на вашето куче.Дишаща мрежа поддържа прохладата на вашето куче по време на активна почивка.Сверхяркая светоотражающая лента осигурява по-безопасно ходене през деня и през нощта. ****Шлейка за малки кучета : За малки породи котки.Моля, внимателно измерва се размерът на вашия домашен любимец, преди да поръчате. *** ИЗДРЪЖЛИВ И лесен : Удобен домашен любимец е изработен от мека и дишаща материя с въздушна мрежа, която няма да навреди на врата на вашето куче.Шлейка не е тромава, но здрава, идеален за ежедневно ходене, тичане. *** СИГУРЕН И НАДЕЖДЕН : Регулируема шлейка с 2 точки на регулиране позволява спра / да се отпуснете корема и шията на кучета и котки.Размисли около колан за безопасност ви предоставят по-голяма сигурност по време на нощните разходки, а не само отпред или отзад, като всички останали. **** ЛЕСНА УПОТРЕБА : лесно се отваря и затваря за няколко секунди с помощта на быстросъемной катарами, за да се гарантира правилното засаждане и комфорт за вашия домашен любимец.Вашият домашен любимец може лесно да се адаптира и да се наслаждават на това. 2 D-образни халки свързват каишка, осигуряване на по-добър контрол за осигуряване на безопасността на вашия домашен любимец.Кучето ще се насладите на ежедневни разходки с този удобен кучешки упряжью.Защитете кожата на вашето куче.Дишаща мрежа поддържа прохладата на вашето куче по време на активна почивка.Сверхяркая светоотражающая лента осигурява по-безопасно ходене през деня и през нощта. ****Шлейка за малки кучета : За малки породи котки.Моля, внимателно измерва се размерът на вашия домашен любимец, преди да поръчате. *** ИЗДРЪЖЛИВ И лесен : Удобен домашен любимец е изработен от мека и дишаща материя с въздушна мрежа, която няма да навреди на врата на вашето куче.Шлейка не е тромава, но здрава, идеален за ежедневно ходене, тичане. *** СИГУРЕН И НАДЕЖДЕН : Регулируема шлейка с 2 точки на регулиране позволява спра / да се отпуснете корема и шията на кучета и котки.Размисли около колан за безопасност ви предоставят по-голяма сигурност по време на нощните разходки, а не само отпред или отзад, като всички останали. **** ЛЕСНА УПОТРЕБА : лесно се отваря и затваря за няколко секунди с помощта на быстросъемной катарами, за да се гарантира правилното засаждане и комфорт за вашия домашен любимец.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория