• Ново
LaRoo Led нашийник за кучета, Режущийся силикон, USB Акумулаторни куче светлини за нощни разходки, Водоустойчив, Светлинен нашийник за всички малки, Средни и големи куче?

LaRoo Led нашийник за кучета, Режущийся силикон, USB Акумулаторни куче светлини за нощни разходки, Водоустойчив, Светлинен

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Безопасно през нощта】 led яка La Roo е специално разработен за кучета с по-добра видимост ярък светодиод, който осветява врата на вашето куче на 360 ° ярък смешивающим цвят на светлината Видимост на светлинния яка за кучета е до 500 м. Нашийник за малки кучета от Средни и големи кучета осветява вашия път, чрез насочване на вас и вашия домашен любимец, в тъмното, което, от своя страна, за да спаси най-скъпите си любимец от падане. 【Лампа за разходки на кучета с възможност за рязане на】 Тази лампа за нощни разходки за кучета е изработена от световодной тръба ABS, лесно се реже по размер, от който се нуждаете, в съответствие с размера на врата на кучето си.Обща дължина-25,5 инча, което е идеално за лабрадор, шпаньол, гончей, немска овчарка, коли и други малки кучета от средни по размер.Извадете голям нашийник за кучета с "ОТВОРЕНИ" страни, регулиране на дължина, и след това отново да се свържете телефона с катарама.Можете също така да видите нашето видео със светлоотразителен ошейником за кучета, за да научите, как да го нарежете. 【USB АКУМУЛАТОРНА】Батерия с яка light up за кучета акумулаторна.Заредете я в продължение на максимално 40 минути, и той ще изгори в режим на мигане за около 6-7 часа и на 2,5-3 часа в режим на светене.Прекаленото зареждане намалява производителността.Тези светещи в тъмното нашийници за кучета могат да се презареждат от зарядни устройства за телефони, преносими компютри, захранващи. 【3 режима на светене】 този яка за кучета с подсветка има 3 режима на светене-бързо блясък, бавно блясък, устойчиво блясък, просто натиснете бутона за включване / изключване, за да изберете желаните от вас режими. 【Траен И мек материал】 Висококачествена силиконова тръба средно яка за кучета е здрава и твърда, но също така е мека и удобна, от найлонов нашийник за големи кучета.Освен това, той е лек, така че вашият домашен любимец е съвсем нищо против да го носите.Водоустойчив нашийник за кучета с подсветка могат да се използват в дъждовните дни.Този лек нашийник за кучета и подходящ за разходки и къмпинг.Ако имате някакви допълнителни въпроси относно перезаряжаемого led яка La Roo за кучета, моля, не се колебайте да се свържете с нас. 【Безопасно през нощта】 led яка La Roo е специално разработен за кучета с по-добра видимост ярък светодиод, който осветява врата на вашето куче на 360 ° ярък смешивающим цвят на светлината. Видимост на светлинния яка за кучета е до 500 м. Нашийник за малки кучета от Средни и големи кучета осветява вашия път, чрез насочване на вас и вашия домашен любимец, в тъмното, което, от своя страна, за да спаси най-скъпите си любимец от падане. 【Лампа за разходки на кучета с възможност за рязане на】 Тази лампа за нощни разходки за кучета е изработена от световодной тръба ABS, лесно се реже по размер, от който се нуждаете, в съответствие с размера на врата на кучето си.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория