• Ново
Dolitego Light Up Нашийници за кучета - USB Акумулаторна Отразяваща нашийник за кученца, Регулируема led врати за домашни любимци за нощни разходки с куче (Малко, розов)

Dolitego Light Up Нашийници за кучета - USB Акумулаторна Отразяваща нашийник за кученца, Регулируема led врати за домашни

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

? ВИСОКА ВИДИМОСТ И СИГУРНОСТ : Отразяваща нашийник за кучета ги прави идеални за сигурността на вашия домашен любимец по време на шофиране или пешаЗдрава конструкция гарантира, че яката ще продължи дълго и няма да навреди на кучето си. ? USB АКУМУЛАТОРНА батерия : никога не трябва да се притеснявате за замяна на батерии.Освен това, нашийник с подсветка, устойчив на атмосферни влияния, което го прави идеален за бягане или ходене на вашето куче. ?Три режима на светене : Нашийник за кучета Dolitego LED се предлага с три различни режима на светене на светодиодите на избор : бързо мигане, бавно мигане и постоянен блясък.Това ви позволява да изберете перфектния режим за даден повод. ? РЕГУЛИРУЕМА ДЪЛЖИНА : Можете да регулирате яка в съответствие с размера на вашето куче и закрепване на каишка към D-образному пръстена.Този мек и лесен нашийник за кучета е идеален както за дневни така и за нощни разходки. ? 100% гаранция за качество : Ако имате някакви въпроси относно продуктите, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. ? ВИСОКА ВИДИМОСТ И СИГУРНОСТ : Отразяваща нашийник за кучета ги прави идеални за сигурността на вашия домашен любимец по време на шофиране или пеша.Здрава конструкция гарантира, че яката ще продължи дълго и няма да навреди на кучето си. ? USB АКУМУЛАТОРНА батерия : никога не трябва да се притеснявате за замяна на батерии.Освен това, нашийник с подсветка, устойчив на атмосферни влияния, което го прави идеален за бягане или ходене на вашето куче. ?Три режима на светене : Нашийник за кучета Dolitego LED се предлага с три различни режима на светене на светодиодите на избор : бързо мигане, бавно мигане и постоянен блясък.Това ви позволява да изберете перфектния режим за даден повод. ? РЕГУЛИРУЕМА ДЪЛЖИНА : Можете да регулирате яка в съответствие с размера на вашето куче и закрепване на каишка към D-образному пръстена.Този мек и лесен нашийник за кучета е идеален както за дневни така и за нощни разходки. ? 100% гаранция за качество : Ако имате някакви въпроси относно продуктите, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория