• Ново
Намордници за котки - Дишащи меш намордници Предотвратяват ухапвания и дъвченето на котки - Против Ухапване от Анти Meow (Синьо-S)

Намордници за котки - Дишащи меш намордници Предотвратяват ухапвания и дъвченето на котки - Против Ухапване от Анти Meow

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

✅ Абсолютен must-have за грумеров, така и за собствениците на домашни любимци ✅ Е изработен от здрав найлон вкара тъкан. ✅ Специалисти по грижи за домашни любимци избират котешки намордници от найлон мрежи, които помагат да спре кусание трудни котки. ✅ Размери : S подходящ за котки с тегло от 0 до 6 кг. L е подходящ за 6-13 далеч паунда. ✅ ВАЖНО : Използвайте само под прякото наблюдение.Не оставяйте котката в наморднике за по-дълго време.Специалисти по грижи за домашни любимци избират котешки намордници от найлон мрежа, за да помогне трудно котки спре да хапе.Изработен от здрав найлонов плат .Напълно регулируема каишка и с велкро, за да се чувстват добре, които лесно се насладите на собствениците, но е трудно да се оттегли котки. Размери : S подходящ за котки с тегло от 0 до 6 кг. Голям е подходящ за 6-13 далеч паунда.ВАЖНО : Използвайте само под прякото наблюдение.Не оставяйте котката в наморднике за по-дълго време.Указания за правилното засаждане : 1. Носят намордник на муцуната на котката.Уверете се, че той седи удобно. Влез колани котка на главата и застегните велкро. Регулиране на велкро така, че муцуната, долепена плътно, но не стегнат.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория