• Ново
Mipcase 2 елемента Кукла Рокля Форми на дрехи за кучета багажник за изложбата на стоки манекен за дрехи дисплей закачалка за костюми за домашни любимци Мини Манекен Ме?

Mipcase 2 елемента Кукла Рокля Форми на дрехи за кучета багажник за изложбата на стоки манекен за дрехи дисплей закачалка

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

ЖелязоДЕМОНСТРАЦИЯ на ДРЕХИ за ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ - можете да я използвате, за да 'апретура или да ги представиш дрехи в хола.ПОСТАВКА за ДЕМОНСТРАЦИЯ на ДРЕХИ за КУЧЕТА - и обмислен подарък за приятелите, които има домашен любимец.Държач ЗА ДРЕХИ за домашни любимци - Лек, компактен размер и удобен за използване.ЗАКАЧАЛКА за дрехи за домашни любимци - Дръжте дрехите на вашия домашен любимец чисти и спретнати.Добър избор за вас.СТЕЛАЖИ за ДРЕХИ за домашни любимци - Произведен от висококачествен железен художествен материал, може да се използва известно време.ДЕМОНСТРАЦИЯ на ДРЕХИ за ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ - можете да я използвате, за да 'апретура или да ги представиш дрехи в хола.ПОСТАВКА за ДЕМОНСТРАЦИЯ на ДРЕХИ за КУЧЕТА - и обмислен подарък за приятелите, които има домашен любимец.Държач ЗА ДРЕХИ за домашни любимци - Лек, компактен размер и удобен за използване.ЗАКАЧАЛКА за дрехи за домашни любимци - Дръжте дрехите на вашия домашен любимец чисти и спретнати.Добър избор за вас.СТЕЛАЖИ за дрехи за домашни любимци - Произведен от висококачествен железен художествен материал, може да се използва известно време.Пакетът включва 2 x закачалки за дрехи Особености - Чудесен и интелигентен подарък за вашия приятел, държащ на домашни любимци. - Размер : прибл. 41,00 X14,00 X14,00 см; 16,11 X5,50 X5,50 инча - Можете да го използвате за 'дрехи или да сложите дрехите в хола. - Материал : Желязо изкуство - Дръжте дрехите на вашия домашен любимец чисти и спретнати.Добър избор за вас. - Цвят : както е показано на снимката - Изработен от висококачествено желязо художествен материал, може да се използва известно време. - Подходящ за използване у дома и в магазин за домашни любимци, добра закачалка за вас.Информация за стоки търсите портативен и практично закачалка за дрехи за домашни любимци?Вие сте в търсене на надеждни и удобни закачалки, която може да се използва в продължение на дълго време?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата закачалка за дрехи за домашни любимци премиум-клас трябва да отговарят на вашите нужди. един от най-добрите варианти за вас.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория