• Ново
Tiewant Тактически Нашийник за кучета с въздушна етикет, Регулируем Нашийник за кучета с въздушна етикет, Военно-Тренировъчен Найлонов нашийник за кучета с притежате?

Tiewant Тактически Нашийник за кучета с въздушна етикет, Регулируем Нашийник за кучета с въздушна етикет, Военно-Тренировъчен

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Лесно се побира и се отстранява, и му е трудно да се прекъснеМоже бързо да бъдат пуснати в критична ситуация, за да се осигури на кучето.Висококачествена найлонова материя - здрава и износостойкая.Мека и удобна вътрешна подплата няма да навреди на козината на и около врата на кучето.Идва с 2 безплатни ивици с куки и примки. 1 * Нашийник за кучета с въздушна маркирани с Apple. 2 * Кръпки, с куки и вериги. (Въздушна етикета НЕ е включена). 【Материал премиум + отражение на 360 °】 Нашийник за кучета с въздушна маркирани от висококачествен найлонов плат, траен и устойчив на абразия.Мека и удобна вътрешна подплата няма да навреди на козината на и около врата на кучето.Допълнителни точки се отрази на 360 ° улесняват намирането на кучето си в тъмното и са идеални за разходки, бягане, тренировки и т. 【Вграден Държач яка за кучета с въздушна маркирани】Вграден държач Air Tag е достъпен само за Air Tags Apple и предотвратява загубата, подвешивание или гризане на Air Tag.Не е необходимо да закупите допълнителен калъф за Air Tag за яката на кучето.Нашият GPS нашийник за кучета - е точно това, което ви е необходимо!. 【Двойна защитна яка за по-големи кучета】 въздушна етикет. нашийник за кучета има двойна конструкция за защита под формата на куката и на панти и быстросъемной метални катарами, която лесно се облича и да стреля, и му е трудно да се прекъсне.На него можете бързо да се вдигне в критична ситуация, за да се осигури на кучето. 【Тактически нашийник за кучета с дръжка за управление】 Символичен Apple Air Tag за военни тренировки се предлага с удължена дръжка за управление, която ще ви помогне бързо да контролирате кучето си по време на тренировки, патрулиране, разходки, тичане, лов, къмпинг.Подходящ за много средни и големи кучета, като немска овчарка, гранична коли, ротвайлер, немски дог, доберман, голдън ретривър, хъски, лабрадор, аляска маламут и т. 【Изберете вашия размер】 титуляр за кучешки тагове предлага в 3 размера и 2 цвята. Подходящ за средни и големи кучета (размер на врата : M = 15,7 "-18,1", L = 16,7"-19,9", XL = 20,9"-23,2") Моля, мярка на врата на вашето куче, преди да поръчате.Пратката съдържа : 1 * Нашийник за кучета Apple Air Tag, 2 * ленти с куки и вериги. (Въздушна етикета НЕ е включена). 【Материал премиум + отражение на 360 °】 Нашийник за кучета с въздушна маркирани от висококачествен найлонов плат, траен и устойчив на абразия.Мека и удобна вътрешна подплата няма да навреди на козината на и около врата на кучето.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория