• Ново
Дрехи за котки Sphynx в Есенно-Зимната Удебелена Топло Стеганая Жилетка, Риза, Дрехи За Безволосых Котки, Долната Риза за котки Девин, Дрехи за домашни котки... (Малко, с?

Дрехи за котки Sphynx в Есенно-Зимната Удебелена Топло Стеганая Жилетка, Риза, Дрехи За Безволосых Котки, Долната Риза за

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

1 Плат : Използва се висококачествен материал, който е приятен за кожата и диша, не е лесно да се навива и притежават висока еластичност.Много нежна като прегръдка, целувка. Дизайн : Висококачествен дизайн, съответстващ на формата на тялото безволосой котки, е облегает тялото на котката и предоставя най-добрата топлинен ефект при намаляване на теглото. Грижи : Плат устойчиви на петна, лесен за почистване и може да се използва многократно. Високо качество : независима производство, с висока стойност шивашки, гладки шевове, уголемени детайли, спретнати и стегнати крака, выдерживающие натягивание. Размер : За безволосых котки изберете подходящ размер в съответствие с таблицата за размери, а за бесшерстных котки вземете един размер по-голям. Плат : се Използва висококачествена трикотажная материя, приятна за кожата и дишащи, не е лесно да се търкалят и притежаващ висока еластичност.Много нежна като прегръдка, целувка. Дизайн : Висококачествен дизайн, съответстващ на формата на тялото безволосой котки, е облегает тялото на котката и предоставя най-добрата топлинен ефект при намаляване на теглото. Грижи : Плат устойчиви на петна, лесен за почистване и може да се използва многократно. Размер : За безволосых котки изберете подходящ размер в съответствие с таблицата за размери, а за бесшерстных котки вземете един размер по-голям.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория