• Ново
Ортопедично легло Sicilaien за по-Големи Кучета, 7-Инчов Легло за домашни Любимци от Утолщенного Стиропор с Подвижен Миещ се Калъф и Нескользящим Дъно, Диван-легло за Ма?

Ортопедично легло Sicilaien за по-Големи Кучета, 7-Инчов Легло за домашни Любимци от Утолщенного Стиропор с Подвижен Миещ се

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Премиальная гъба】Ортопедичен разтегателен диван е изработен от неръждаема черупки, гъби, бели на цвят, легло и отново ще стане пухкава, в рамките на 24-48 часа след отваряне на кутиятаПлънка с висока плътност осигурява добра мекота и подкрепа, като същевременно позволява на кучето да спи в тази легла, която не се отнася до пол. 【Удебелена странична тапицерия】 Този диван-легло за кучета има три начина опаковка с достатъчно количество висококачествени полипропиленови влакна.Поставка с височина седем инча може да е ефективно за облекчаване на умора на врата и на главата на вашия любимец при кучета с артрит и по-възрастните кучета. 【Лесно почистване】 Легла за кучета се състои от моющейся легла за кучета, състои се от гъба и подвижни покривки за легло, двоен цип от двете страни на покрива, така че да можете лесно да гъба; препоръчва да се използва пишеща машина за почистване на завивки (яйчената пяна не бива да се почиства).Осигурете чист и комфортно място за почивка и за нашите приятели. 【 Висококачествен плат】 Ортопедично легло за кучета е изработена от висококачествени материали отвътре и отвън, не са евтини.Отвън и отстрани от лен с двухслойным покритие от композитен тъкан, което е трудно да се откъснат и да навреди.Руно на спалня повърхността е много мека и нашите приятели-домашни любимци могат много сън. 【Спокоен сън】Дъното на легла за кучета, изработени от подобрени плъзгане дизайн, който е отговорен за сигурността на нашите домашни любимци.Когато вашият домашен любимец има периоди на сън или той играе в леглото, това може да се заключва в положение на кучешки легла и гарантира спокоен сън. 【Премиальная гъба】Ортопедичен разтегателен диван е изработен от неръждаема черупки, гъби, бели на цвят, легло и отново ще стане пухкава, в рамките на 24-48 часа след отваряне на кутията.Плънка с висока плътност осигурява добра мекота и подкрепа, като същевременно позволява на кучето да спи в тази легла, която не се отнася до пол. 【Удебелена странична тапицерия】 Този диван-легло за кучета има три начина опаковка с достатъчно количество висококачествени полипропиленови влакна.Поставка с височина седем инча може да е ефективно за облекчаване на умора на врата и на главата на вашия любимец при кучета с артрит и по-възрастните кучета.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория