• Ново
Hoody с Качулка за Кучета и котки, Носимое Одеяло, Hoody С Голям Джоб, Пуловер За Носене Коте и Кученце, Фланелевый Пуловер с Голям размер (ЧЕРВЕН)

Hoody с Качулка за Кучета и котки, Носимое Одеяло, Hoody С Голям Джоб, Пуловер За Носене Коте и Кученце, Фланелевый Пуловер

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

√ Материал : 95% полиестер, 5% еластан, изработен от 100% мек фланелен плат за по-приятен допир √ HOODY-одеало ОВЕРСАЙЗ : носен hoody-одеало LINYUCHEN ще запази топлината и уюта, докато си почивате, гледате телевизия, слушате, четете, дремлете, почивка на къмпинг или на открито. √ Размер : Един размер подходящ за всички, еквивалентна с дълга блуза 4xl.Тази носен hoody-одеало наистина подходящ за всякакъв тип тяло, и тя идва под формата на своята практика за домашни любимци, така че тя също ще отговарят на стилевым предпочитания на всеки човек.Подходящ за кучета, котки, зайци и дребни животни, идеалният начин приласкать на кучето, котката или всякакви други любими животни. √ СВОБОДНИ РЪЦЕ : Насладете се на дивана, гледане на телевизия, четене на книга, дори и работата на компютъра, с вашия домашен любимец, в по-големи джобове също така може да поставите мобилен телефон, i Pad или леки закуски.Също така можете да вземете своите малки домашни любимци на разходка, стоки от първа необходимост за дома!. √ Уникален дизайн : Достатъчно голяма чанта, вашите малки домашни любимци се радвате на уютно да си намеря в нея, подплата, на цип, чантата е хубава подвижна дизайн, с цип, кожен хастар.Вашите домашни любимци ще се радвате на ультрамягкая чанта-кенгуру.Той насинено флисом ploar, за да се чувствате приятно и комфортно.Перфектен подарък за любителите на домашни животни, а също така е чудесен коледен подарък. ★Котка куче чувал с качулка носимое одеяло hoody голям джоб коте, кученце превозвач пуловер, oversize Пуловер за жени и мъже★ характеристики : Материал : 100% мека фланела размер : възрастен един размер подходящ за всички. удобна hoody с качулка в стил унисекс дизайн екстра-голям качулка джобове кенгуру може да се прегръща с вашия домашен любимец с дълга блуза джоба седнало или изправено положение и провеждане на вашия домашен любимец за допълнителна подкрепа. Одеяло-hoody с качулка, произведено от висококачествени кариран вълнен. Може да се носят никаква домашна дрехи и да се движат свободно, никога не ще бъде студено, това е най-добрият избор за почивка.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория