• Ново
50-подножието Система Колички за кучета, Кабел за Свързване за големи кучета, Средни кучета и Малки Кучета, Кабел за бягане на открито в Къмпинга, Отразяваща Въжения?

50-подножието Система Колички за кучета, Кабел за Свързване за големи кучета, Средни кучета и Малки Кучета, Кабел за бягане

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

☀ Колички за кучета функционират чрез окачване на ролка за подвесному въже, което осигурява на вашето куче най-голяма гъвкавост и обхват на движение от всички системи са вързани ☀ В комплект висящи колички за кучета влиза 50 фута въже за тролей и 9,8 фута въже за кучешка каишка, която осигурява на вашето куче игралното пространство с обща площ от над 950 квадратни метра. В тросовой количка за превоз на кучета за тежки условия на работа вместо стоманени въжето се използват леки, но много здрави влакна, нишки от найлон прежда и найлонова оплетка с въже.В него могат да се настанят кучета с тегло до £ 125. ☀ Инсталиране на въжето, за джогинг, за кучета е доста просто : издърпайте въжето, което служи за парапет, между 2 дървета над главата си, а след това инсталиране на система от макари.Това може да попречи на заплитане и да позволи на вашето кученце свободно да тичат, не се чувстват обвързани. ☀ Система на колички за превоз на кучета ще стане добра идея по време на къмпинг, особено когато е трудно да се грижат за кучета отвън.Това също е добро решение за начин на отглеждане на кучета, когато са в двора ви няма ограда на задния двор. ☀ Колички за кучета функционират чрез окачване на ролка за подвесному въже, което осигурява на вашето куче най-голяма гъвкавост и обхват на движение от всички системи са вързани. ☀ В комплект висящи колички за кучета влиза 50 фута въже за тролей и 9,8 фута въже за кучешка каишка, която осигурява на вашето куче игралното пространство с обща площ от над 950 квадратни метра. В тросовой количка за превоз на кучета за тежки условия на работа вместо стоманени въжето се използват леки, но много здрави влакна, нишки от найлон прежда и найлонова оплетка с въже.В него могат да се настанят кучета с тегло до £ 125. ☀ Инсталиране на въжето, за джогинг, за кучета е доста просто : издърпайте въжето, което служи за парапет, между 2 дървета над главата си, а след това инсталиране на система от макари.Това може да попречи на заплитане и да позволи на вашето кученце свободно да тичат, не се чувстват обвързани. ☀ Система на колички за превоз на кучета ще стане добра идея по време на къмпинг, особено когато е трудно да се грижат за кучета отвън.Това също е добро решение за начин на отглеждане на кучета, когато са в двора ви няма ограда на задния двор.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория