• Ново
Външен Кучешки Развъдник Wooden на Кучешката Къщичка Всепогодная Клетка за кучета със Странични прозорци, Входната врата и Приповдигнато пода за кучета със Средни ра

Външен Кучешки Развъдник Wooden на Кучешката Къщичка Всепогодная Клетка за кучета със Странични прозорци, Входната

Rating 
BGN 562.72

Сума
Налично за поръчка

【Голям кучешки къща на открито, подходяща за всички кучета】 Нашият голям разсадник, подходящи за малки, средни и големи кучетаМоля, мярка на вашия любимец преди да купите, за да изберете подходяща кабина за кучета.Голям отвор и просторно вътрешно пространство, уличен кучешката къщичка достатъчно голям, че кучето си позволи да се отпуснете в уюта на къща. 【Здрава конструкция】 е Изработена от висококачествена дървесина, покрив от балатум, водоустойчива изолация, прахоустойчив и е покрита с екологично чиста водоустойчив лак.Трупи силни и естествени за любимия си домашен любимец.Благодарение на използването на екологично чиста боя клетка е водоустойчив, има слънцезащитни продукти, устойчиви на uv радиация и има дълъг срок на служба, осигуряване на домашни любимци на топло у дома. 【Дизайн на врати и прозорци】 На прозореца са предвидени огради, оцветяване, светлинна пропускливост, вентилация и защита от ултравиолетови лъчи, както и противопожарна защита.Влагоустойчив, отговарят на високи и лесно моющийся, насладете се на естествено дишане.Добра защита от дъжд, вятър, топлина и светлина, което намалява депресията куче. 【Лесно почистване】 Подвижна долна плоча за лесно почистване, на дъното на чинията можете да извадите от вратата за лесно почистване.Регулируеми по височина пластмасови крака своята практика осигуряват равен на нивото на помещения за вашия домашен любимец, дори и на неравна повърхност. 【Лекотата на монтажа】 Клетка за кучета прости инструменти, комплектни детайл, всяка подробност проштампована отделно, всички отвори за винтове са правилно подравнени, за обзавеждане на изграждане.Възрастен човек се изисква само половин час, за да го събере. 【Голям кучешки къща на открито, подходяща за всички кучета】 Нашият голям разсадник, подходящи за малки, средни и големи кучета.Моля, мярка на вашия любимец преди да купите, за да изберете подходяща кабина за кучета.Голям отвор и просторно вътрешно пространство, уличен кучешката къщичка достатъчно голям, че кучето си позволи да се отпуснете в уюта на къща. 【Здрава конструкция】 е Изработена от висококачествена дървесина, покрив от балатум, водоустойчива изолация, прахоустойчив и е покрита с екологично чиста водоустойчив лак.Трупи силни и естествени за любимия си домашен любимец.Благодарение на използването на екологично чиста боя клетка е водоустойчив, има слънцезащитни продукти, устойчиви на uv радиация и има дълъг срок на служба, осигуряване на домашни любимци на топло у дома. 【Дизайн на врати и прозорци】 На прозореца са предвидени огради, оцветяване, светлинна пропускливост, вентилация и защита от ултравиолетови лъчи, както и противопожарна защита.Влагоустойчив, отговарят на високи и лесно моющийся, насладете се на естествено дишане.Добра защита от дъжд, вятър, топлина и светлина, което намалява депресията куче. 【Лесно почистване】 Подвижна долна плоча за лесно почистване, на дъното на чинията можете да извадите от вратата за лесно почистване.

Всичко за продукта

- Material:
wood
- Dimension:
M:
outside dimension-80 x 66 x 85cm/31.5 x 25.9 x 33.4inch, inside dimension-70 x 56 x 62cm/27.5 x 22 x 24.4inch
L:
outside dimension-100 x 75 x 100cm/39.3 x 29.5 x 39.3inch, inside dimension-90 x 64 x 85cm/35.4 x 25.2 x 33.4inch
XL:
outside dimension-120 x 91 x 114cm/47.2 x 35.8 x 44.8inch, inside dimension-110 x 78 x 85cm/43.3 x 30.7 x 33.4inch
★ Package Include:
1 x Wooden Dog House:
★ Warm Tips:
- We only sell outdoor pet shelters, do not include other props in the pictures.:
- Color is caused by different settings of camera, shooting light source and computer. Actual color may vary from picture. Please refer to the actual product, but this is not a quality issue.:
- Please allow the measurement data to deviate slightly. There may be a deviation of 1~2cm, please refer to the actual product. Beg for forgiveness. :

Подобни продукти в категория