• Ново
ПЕТ RELIGION Куче Веревочная играчка с Лъжичка Опаковка от 2 Зелени и Сини Шипастых Дизайнерски Играчки от Твърда Гумена Топка за Теглене Въже за по-Големи или Средни К?

ПЕТ RELIGION Куче Веревочная играчка с Лъжичка Опаковка от 2 Зелени и Сини Шипастых Дизайнерски Играчки от Твърда Гумена Топка

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

✔️ УДВОЕТЕ УДОВОЛСТВИЕТО : сега този комплект се предлага в опаковка от 2 броя и е идеално за игри tug 'n play или като играчки за извличане ✔️ ДЪРПАНЕ на въже : Атрактивен гумена топка зелени и сини цветове, приложено към трайно въже, идеален за класическата игра на дърпане на въже, с кучето си или за игри на "доведи за плячка" и тренировъчни упражнения.Тази сверхпрочная играчка за кучета, трайна, сигурна и забавна. ✔️ ЗДРАВА ИГРАЧКА : изработени от висококачествени материали, за по-голяма трайност.Продуктът може да се използва на закрито или на открито (при слънчева светлина, дъжд или сняг). ✔️ ЗДРАВИ ЗЪБИ И ВЕНЦИ : детски играчки за Дъвчене и играчки Tug 'n play помагат на зъбите и деснам кучета да останат здрави.Те също могат да помогнат да се обучават своите кучета до лошо поведение и кусанию. ✔️ РЕЛИГИЯ ДОМАШНИ любимци : Нашата играчка-влекач за кучета е изработена от нетоксична гума и катерене на въже за трайност и здравина. ✔️ УДВОЕТЕ УДОВОЛСТВИЕТО : сега този комплект се предлага в опаковка от 2 броя и е идеално за игри tug 'n play или като играчки за извличане. ✔️ ДЪРПАНЕ на въже : Атрактивен гумена топка зелени и сини цветове, приложено към трайно въже, идеален за класическата игра на дърпане на въже, с кучето си или за игри на "доведи за плячка" и тренировъчни упражнения.Тази сверхпрочная играчка за кучета, трайна, сигурна и забавна. ✔️ ЗДРАВА ИГРАЧКА : изработени от висококачествени материали, за по-голяма трайност.Продуктът може да се използва на закрито или на открито (при слънчева светлина, дъжд или сняг). ✔️ ЗДРАВИ ЗЪБИ И ВЕНЦИ : детски играчки за Дъвчене и играчки Tug 'n play помагат на зъбите и деснам кучета да останат здрави.Те също могат да помогнат да се обучават своите кучета до лошо поведение и кусанию. ✔️ РЕЛИГИЯ ДОМАШНИ любимци : Нашата играчка-влекач за кучета е изработена от нетоксична гума и катерене на въже за трайност и здравина.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория