• Ново
Купа за кучета от чекмеджето, Подвижни Купи За подаване на вода и храна от Неръждаема Стомана, Купички за домашни любимци в Клетка с държач за котки, Кученца, Птици, ?

Купа за кучета от чекмеджето, Подвижни Купи За подаване на вода и храна от Неръждаема Стомана, Купички за домашни любимци

Rating 
BGN 12.49

Сума
Налично за поръчка

Забележка : Почиствайте купа за хранене на всеки 3 дни и поставяйте си на слънце, за да гарантира сигурността на вашите домашни любимциДа ви е приятно преживяване за пазаруване, направихме и ще направим следното;. Всички продукти, които ние продаваме, са в ново състояние и са преминали строг контрол. 【Сигурността на материали】 : Купа за кучета crate изработени от неръждаема стомана и екологично чист полипропилен, така че тя е безопасна и полезна за вашите кучета, котки, мишки, птици, морски свинчета и малки животни. 【Размер на стоката】 : Подвесная купа за клетки за домашни любимци Thisl разделена на кръгла и квадратна, голяма и малка : кръгла голям размер : Размер на квадратна вътрешната страна на чашата : малка : (4.5 )инча, големи : (5.Размер на кръгла вътрешната страна на чашата : малка : ( 4.9 размер в инчове : (5. 【Лесно почистване】 : Свалящ се подвесная купа за кучета от неръждаема стомана подвижна, лесно за почистване, за да запълни една или извадят.Просто извадете вътрешен резервоар от неръждаема стомана, обелете го и го поставете обратно в клетката, не се тревожи за замърсяването на клетките и купата. 【2-в-1】 : Тази купа за кучета има подвижни вътрешна купа от неръждаема стомана и пластмасова фиксирана купа.Използвайте го като основна купа за ежедневна употреба, и ако е необходимо, можете да ги разделят в две купи : една за храна и една за питейна вода. 【Лесна инсталация】 : Махнете бял пластмасов замък, въртяща се обратно на часовниковата стрелка и поставете в пластмасова купа за кучета в кутия.Задайте пластмасова купа за кучета в правилното положение, завъртете по посока на часовниковата стрелка бял пластмасов фиксатор и затегнете го, това е всичко.Миеш купа за хранене на всеки три дни.Компанията May Love поема отговорност за всички стоки за домашни любимци, кучета и котки.При проектирането на всеки продукт за домашни любимци ние ще се мисли от гледна точка на домашен любимец и на собственика.Нашата постоянна цел - да се осигури удобството на собствениците и да се домашни любимци да се чувстват безопасно и комфортно, с помощта на нашите продукти.Изберете нас, вие и вашите домашни любимци за да се почувствате по-уверени!. Конструкция двойно чаши чудесно, за да помогне на вашето кученце се развиват навика да се хранят добре в клетката, а също и спестява вашето време за прибиране на реколтата.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория