• Ново
Бутилка balacoo за домашни кучета С вода, Чаши за Сивото Кученце, За Пътуване, За Разходки, Бпа, Купа, Чаша, Запечатани, Преносим, За Котки, За Походи, За Улицата, Безплатн?

Бутилка balacoo за домашни кучета С вода, Чаши за Сивото Кученце, За Пътуване, За Разходки, Бпа, Купа, Чаша, Запечатани,

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Опаковка вода за кучета : Един клавиш за наливания вода, можете да нахрани своя приятел космати една ръкаГрадинска бутилка за кучета : добре обмислен и практичен подарък за собственика на домашния любимец, приятеля и семейството.Опаковка за чаши за пиене : собственик на домашен любимец удобно за носене, при това той е достатъчно голям, за да нахрани своя домашен любимец.Бутилка за пиене на домашни любимци : изящна изработка, разумна структура, професионална и практическа, може да ви донесе удобство.Преносима бутилка за вода от PET : Бутилка и капачка отделени един от друг, е лесно да запълни една бутилка вода.Списък на опаковки, 3 x бутилка за вода за домашни любимци Характеристики -Размер : 6.67 X9 външна бутилка за домашни любимци. - Със силикон каишка, тежкотоварни и здрав, не е лесна за приготвяне на купата за котешки храни. -Един клавиш за наливания вода, можете да нахрани своя приятел космати една ръка бутилка за пиене на домашни любимци. -U-образен дизайн с широк отвор, идеален за устата на вашия домашен любимец, те могат удобно да пиете от чаши от pet бутилки. -Многослоен фланец дизайн, предпазва от прах и протичането на фонтанчика за вода коте. -Материал : ABS, PC, силиконовата бутилка за пиене на котки - бутилка за вода с голям капацитет обем 330 мл, с вашия домашен любимец удобно да поливате котки.Информация за стоки, Преносима бутилка за вода за домашни любимци Нея не е лесно да се деформира и това ще ви донесе много удобства. градинска бутилка за кучета Това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди.бутилка за пиене на домашни любимци Ако търсите професионална и евтин портативен бутилка с дозатор за вода за домашни любимци, тогава тук. опаковка за вода за кучета е Изработена от висококачествен материал, той е практически и е предназначен за продължителна употреба.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория