• Ново
Издигнати Купички за кучета Регулируема Повдигнати Купа за Кучета, Поставка за мисок за вода от цели Бамбук с 2 Мисками от Неръждаема Стомана, Нескользящий Подложк?

Издигнати Купички за кучета Регулируема Повдигнати Купа за Кучета, Поставка за мисок за вода от цели Бамбук с 2 Мисками от

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Изработен е от здрава дървесина може да се регулира в 6 различни височини.Благодарение на функцията за сгъване лесно да носят със себе си и той заема малко място.Купа от неръждаема стомана с функция готвене не е счупена и не деформират, ако случайно изпуснете на земята. Мултифункционална поставка за мисок 6 в 1-Наклонена поставка за мисок за кучешка храна може да бъде инсталиран на 6 различни височини, за да пасне на различните етапи от растежа на вашите домашни любимци, всяка височина на контролирани възвишения над пода е 5 инча, 9 инча и 13,5 см. лесно регулиране на 6 различни височини, за да пасне на различните етапи от растежа си сладък куче, и подходящ ниво за кучета от различни породи или размери. Конструкция с наклон 15 - тази повдигнати ясла за кучета е чудесно за кучета с артрит или проблеми с подвижност, а също така осигурява удобна височина за достъп до храна и вода. намаляване на подуване на корема и напрежение врата по време на хранене, както и укрепване на здравето на храносмилателната система по време на хранене.Допълнителни подложки за хранене - да Не позволяват на котятам или за кученцата от разливане храна и да си цапат пода по време на ядене или пиене, не ви дава да се отпуснете от техния напрегнат живот.Лесен монтаж и демонтаж - Адаптивни три височини може да се постигне само чрез поставяне на крака в различни страни на платформата.Крака могат да бъдат лесно отстранени и поставени под платформата за хранене, за да не се претрупва пространството за съхранение.Голям капацитет и лесно почистване - купички за кучета с голям капацитет и двойни, за да отговори на ежедневните хранителни нужди на кучета. и храни от неръждаема стомана, подходящ за съдомиялна машина, освободи ръцете си.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория