• Ново
Шлейка за малки кучета JC HOUSE, не достига, Лека жилетка за кучета, който предпазва от задушаване, Светоотражающая Шлейка от мека въздушна мрежа за кученца и котки, за ?

Шлейка за малки кучета JC HOUSE, не достига, Лека жилетка за кучета, който предпазва от задушаване, Светоотражающая Шлейка

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Всички метални стойки, използвани в продукти JC HOUSE, изработен от авиационен алуминий и са с теглителна сила до 440 паундаСверхпрочная и быстроразъемная обтегач премиум-клас, му е лесно обличане / стреля. √【За малки кучета и котки】 Тази шлейка е предназначена за кучета и котки и дребни породи с тегло до 22 кг или кучета, съответните таблица размери.Моля, измерва с правилния размер на врата и най-голяма част от гърдите на кучето, преди да купите. √【Няма педала на газта, няма теглене впрегне】 е Изработен от екологично чиста въздушна мрежа, подходяща за спортове на открито, разходки, тренировки, джогинг.Постоянно дръжте кучета сухи и свежи.Благодарение на технологията 3 D моделиране на занаятите тази шлейка остава винаги в форма, а вътрешната част е от меко на окото може да доведе до по-малко задушаване и дискомфорт при домашните животни. √【Конструкция за защита от бягство】 жилетка, на околната среда на 360 °, с по-малко свободно място на гърба, по-малко шанс за бягство.НИЕ ВИ ПРЕПОРЪЧВАМЕ ДА ИЗБЕРЕТЕ ПРАВИЛНИЯ РАЗМЕР, ЗА ДА ОСТАВИ МАЛКО МЯСТО НА ГЪРБА НА ОБЛЕГАЛКАТА.ГРЕШЕН РАЗМЕР ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ЗАГУБА НА КОЛАНА. √【По-голяма сигурност предоставил на】 Удобна за кожата велкро, трайни ключалката, две светлоотразителни ленти с дължина 3 М, елегантен отразяваща лого отпред и леки алуминиеви скоби.С всички тези приложения правете кучета с леки, без стрес, както и по-безопасни выгуливайте през нощта. √【Лесно се побира и се отстранява】 Само в 3 стъпки, крака вътре, дръпнах и заключете велкро и ключалката, да носят каишка.Вие и вашите домашни любимци, готови за разходка!Ние сме щастливи и польщены това, че сме избрали.По този начин, ние предлагаме и с Доживотна гаранция.Ако имате някакви съмнения, не се колебайте да се свържете с нас. √【За малки кучета и котки】 Тази шлейка е предназначена за кучета и котки и дребни породи с тегло до 22 кг или кучета, съответните таблица размери.Моля, измерва с правилния размер на врата и най-голяма част от гърдите на кучето, преди да купите. √【Няма педала на газта, няма теглене впрегне】 е Изработен от екологично чиста въздушна мрежа, подходяща за спортове на открито, разходки, тренировки, джогинг.Постоянно дръжте кучета сухи и свежи.Благодарение на технологията 3 D моделиране на занаятите тази шлейка остава винаги в форма, а вътрешната част е от меко на окото може да доведе до по-малко задушаване и дискомфорт при домашните животни.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория