• Ново
nLn Hope Интелигентен Контрол на температурата Анионная Сушене Кутия За домашни Любимци, Битова Машина За Духаше Вода, Сушилник за Кучета и котки, Артефакт За сушене с?

nLn Hope Интелигентен Контрол на температурата Анионная Сушене Кутия За домашни Любимци, Битова Машина За Духаше Вода, Сушилник

Rating 
BGN 283.28

Сума
Налично за поръчка

1 Пълен интелигентен контрол на температурата, интелигентен контрол на температурата, вграден интелигентен регулатор на температурата, може да видите контрол на температурата по всяко време. Голям е обемът на въздуха е не само осигурява мощност на сешоар и подаване на кислород, но и безопасна, удобна и ефективна сушене на косата. Има два режима на стерилизация и осветление, както и бутон режим може да се използва за стерилизация на медицински озон за защита на здравето на домашните животни. Вградена система за обдува вътрешна и външна циркулация, която позволява на домашния любимец се разпределя равномерно ефект на изсушаване нагоре и надолу, Сверхшумный дизайн на опаковката, звука само на 50 децибела, сверхшумная околната среда, така че домашните любимци вече не чувстват страх. Сешоар, решаващ проблема на време и усилия на сушене със сешоар малки тави за домашни любимци, плаващи на косата, страх от шум, настинки, драскотини от домашни любимци и други големи проблеми.Външни размери : 55*47*40 СМ Вътрешен размер : 50*32*36 СМ Мощност : 1000 W Температура : 25-45 ℃, свободно регулируеми ЗАБЕЛЕЖКА Ако има някакви проблеми-не сте доволни от стоката, или са повредени при транспортирането, моля, първо се свържете с нас и ние ще ви предложим задоволително решение.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория