• Ново
CAMSOON Домашни любимци Запомнящи се подаръци Загуба на Кучета Съчувствие Подарък от Кристално стъкло Премиум-клас Сърцето си, За Спомен, Подаръци за Спомен за Любите?

CAMSOON Домашни любимци Запомнящи се подаръци Загуба на Кучета Съчувствие Подарък от Кристално стъкло Премиум-клас Сърцето

Rating 
BGN 13.79

Сума
Налично за поръчка

【ПОДАРЪЦИ за спомен за домашни ЛЮБИМЦИ】 -Загуба на пухкав компаньон може да бъде подобна на загуба на член на семействотоПочтите загубата на любимия си домашен любимец, този елегантен подарък от кристал във формата на сърце, за да изразим нашите най-дълбоки съболезнования във връзка с кончината на друг домашен любимец. 【Висококачествен и стилен 3 D надпис】-е Изработена от прозрачен естествен кристал K9, с професионална и изискан завършек ръчна изработка, размер на 4,8 инча.НЕ Е ЕВТИНА ПЛАСТМАСА ИЛИ АКРИЛЕН МАТЕРИАЛ.Чисто и прозрачно стъкло, кристал във формата на сърце с надпис оригинални цитати за нагласите на кучета desin 3 D : "Вече не е до мен, но завинаги в сърцата на моите". 【Подаръци за кученца】най-Добрите подаръци от загуба на кучета - това са тези, които помагат за поддържане на специални спомени вашия приятел или член на семейството, за кучето си.Давайки на вашия любим човек това е прозрачно красиво бижу във формата на сърце за показване си у дома, ще му даде възможност да постави своя любим домашен любимец на почетното място и да оказва подкрепа. 【Готов за подарък】 - да Изпрати своите съболезнования с лична бележка, написана на нашата декоративни мемориална пощенска картичка от премиум-клас. Създайте внимателен опит за изцеление в трудни времена с помощта на тази елегантна луксозни кутии за памет, вътрешна украса, която е направена от тъмно син сатен, което показва елегантност и стойността на вашите дарби. 【Начало декор】 Чудесен подарък, за да покаже своята любов и подкрепа, на онзи, който губи любимия си домашен любимец.Тези подаръци ще напомня за грижите и любовта на вашия приятел космати търли.Готов за поставяне на масата, нощното шкафче, рафт на полицата, книжарница, шкаф, етажерка, маса, прикроватной нощното шкафче, Нека във вашия дом (стая), ще бъде още едно живописно място, светъл спомен за който никога не ще изчезне.Изразете своите съболезнования сочувственным подарък на приятел или член на семейството, скорбящему за загубата на любимите си кучета.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория