• Ново
Catcan 20 Бр., Аксесоар за Яката с цветя за кучета, Многоцветен Нашийник за домашни любимци, Цветя с Перли, Мек Шифоновый папийонка за Кучета, Медальони, Цветя за яката и ?

Catcan 20 Бр., Аксесоар за Яката с цветя за кучета, Многоцветен Нашийник за домашни любимци, Цветя с Перли, Мек Шифоновый

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

?【Мек и удобен】 нашийник за кучета с флорални чар е изработен от висококачествен шифонового материал за трайност, не е лесно да се изтрият, лек и мек, безопасен и надежден в чорап, може да се направи дрехи на вашия домашен любимец удобен и не е тежка ?【Приложим размер на】 Диаметър на цветето съвети за яка за кучета с перли е около 3,94 инча / 10 виж Здрава еластична лента подходящ за захващане директно на повечето видове греди за домашни любимци, я не е лесно да се скъса, както и лесно да оздравее и да се разглобява. ? 【Предпоставка включва】 Пратката съдържа 20 цвята яка за домашни любимци, различни цветове, както и няколко цвята може да се комбинира с други дрехи за домашни любимци.Броят и цветовете са достатъчни за посрещане на нуждите на вашия домашен любимец ежедневна употреба, и можете да изберете подходящите цветя за яка, в съответствие с реалните потребности. ?【Изискан дизайн】 цвете аксесоар за яка за кучета, украсени с пайети и перли, подвешивается на нашийник за кучета, тъй като распускающийся цвете. отлично качество на изработката, цвета е много светъл и атрактивен, което прави вашия домашен любимец по-прекрасен, елегантен и нежен. ?【Широко приложение】 нашийник с цветя за кучета може да се използва като изящните аксесоари за котки, кучета, патици, птици и други видове домашен любимец, подходящ, за да ги вземе със себе си на различни партита, конкурси за красота и сватба и т., като вашия домашен любимец по-привлекателен и выделяющимся, многократно се превръща в център на внимание.Носенето на този тънък изделия и реалистичен цвете яка за домашни любимци може да направи вашият домашен любимец по-модерен и привлекателен.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория