• Ново
Ръкавици за котки AOOF Ръкавици за почистване на домашни котки, Масажни Ръкавици, за да се грижи за своите домашни котки и Кучета, Четка За Масаж, За Баня, за Кучета, Ля?

Ръкавици за котки AOOF Ръкавици за почистване на домашни котки, Масажни Ръкавици, за да се грижи за своите домашни котки и

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

1 : По време на къпане и масаж на домашен любимец може да се махне плаващи косата домашен любимец, така че броят на козината на домашни любимци в домашни условия може да бъде намалена в повечето случаи 2 : Силиконови ръкавици, защита на домашните животни от нараняване. 3 : Зъбни гъст гребен, а ефективността е много висока. 4 : Дебели материал за увеличаване на съпротива, дори при укусе му лесно наранени. 5 : Конструкция с отвор за палеца, лесно отстранява и се побира, може да се пере в целия организъм.Категория на продукта : с Четка за баня/масажи Характеристики : дясната ръка е сива, лявата ръка е сива, дясната ръка на мятно-зелена, лявата ръка мятно-зелен Материал : гума Приложимо обект : куче, котка.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория