• Ново
Pawhuggies Лилаво Светоотражающая Шлейка за кучета, Свалящ се Шлейка за кучета, Регулируем Куче шлейка за Отглеждане на кученца, Удобна в чорап, Шлейка за кучета е Достъ?

Pawhuggies Лилаво Светоотражающая Шлейка за кучета, Свалящ се Шлейка за кучета, Регулируем Куче шлейка за Отглеждане на кученца,

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

【Материал премиум-клас】 се Използва каишка от материал с висока плътност, найлон ремъци с сандвич от мрежа удобен, здрав и устойчив на натягиванию и моющаяся. 【Безопасно да се ходи през нощта】 В лямку вплетен отразяваща коприна материал, който може да се отрази на светлина при слаба светлина и повишава сигурността на разходка през нощта. 【Ниско тегло на парчета дъски също така можете да добавите информация за домашен любимец или собственика. 【Регулируеми плъзгачи】Те се предлагат в различни размери, с регулируеми плъзгачи за най-добра кацане.Те се предлагат в различни размери и с регулируеми релси за по-добра кацане.Меки и удобни, устойчиви на удължаване, предпазват от износване на кожата и увреждане на козината на кучето.Това може най-добре да защити шията на кучето.Защита на вашия домашен любимец по време на спортни занимания на открито. [Двойна защита】-Трайно двойно D-образен пръстен с тежка рамка быстроразъемной катарама прави тази кучешка сбруя изключително безопасен.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория