• Ново
LUCKEASY за Tesla Model3 2023 Окачен Подложка За домашни Любимци на Задната Седалка на Непромокаема Подложка За Пътуване с Домашни Любимци Модел Автомобил Y Калъф За Седалка К?

LUCKEASY за Tesla Model3 2023 Окачен Подложка За домашни Любимци на Задната Седалка на Непромокаема Подложка За Пътуване

Rating 
BGN 44.77

Сума
Налично за поръчка

★ Приложими модели : Подходящ е за Tesla Model 3 Model Y, моля, уверете се, че колата е същата като у нас. ★ Функция и въздействие : Тя е изработена от висококачествени материали, и можете да го окачите на задната седалка на колата, без да се притеснявате за това, че домашните животни испачкают оригинално столче за кола.Излезте на улицата и си играй с вашия домашен любимец по всяко време. Забележка за закупуване : Този продукт се изпраща сгъваем начин, черен мат. Лесна инсталация : просто инсталирайте и точност.Пробиване или рязане не се изисква, той е здрав и му е лесно отвалить.Просто дръж директно на седалката. Услуги : След внимателно тестване преди доставката проблеми с качеството няма.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля отговорете ни по електронна поща, ние ще решим всички ваши въпроси възможно най-скоро.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория