• Ново
Каишка за кучета PATKAW, Каишка за Джогинг, Малка Ръчна Количка, Теглене Каишка за тежки условия на Работа, Въже За Бягане за Кучета, Подвесная Количка за Куче, на Каишк?

Каишка за кучета PATKAW, Каишка за Джогинг, Малка Ръчна Количка, Теглене Каишка за тежки условия на Работа, Въже За Бягане

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Аксесоари за куче : тя може да ви помогне да ограничите кръга на правенето на домашни любимци и да не позволим те пречат на вашето шофиранеГрадинска шлейка за кучета : Подходящи за ежедневна употреба, разходки, джогинг, бягане, къмпинг и туризъм, както и неспешной пеша.Каишка за бягане за кучета : той ви помага лесно да извежда кучето си, а също така и лесно се облича и да стреля.Дърпане на въже, за кучета е Изработена от висококачествени материали, безопасни и трайни, с добра консистенция.Найлонова каишка за домашни любимци : Тази тянущая въжето е полезен инструмент за защита на вашата котка или куче от загуба.Осъществяване на списък 1 х кабел за превоз на домашни любимци, Особености -Материал : найлон, Неръждаема стомана, цинк сплав, стоманено въже за домашни любимци -Размер : 1500,00 X1,00 X1,00 см / 589,50 X0,39 X0 Каишка за начин на отглеждане на кучета на открито. -Цвят : оранжева Каишка за куче-кученца -Изработен от безопасни и издръжливи материали с отлична консистенция на въжето за превоз на кучета. -Това ви позволява да разпределят равномерно се оттеглям налягане по тялото на кучето, за да се предотврати натягивание и задушаване на улицата каишка за домашен любимец. -Пълна въже е изработена с по-голяма сила на опън, той е подходящ за повечето каишки за домашни любимци на малки и средни по размер. -Перфектен баланс между свобода и контрол, дайте достатъчно свобода на кучето и на всичко, което напълно под ваш контрол, куче на въже. -Идеален за ежедневна употреба, разходки или неспешной разходка в задния двор с каишка за бягане с кучето.Информация за стоки, Външни инструменти за Тази каишка за кучета е много лек, подходящ за разходки, джогинг и пешеходен туризъм и е подходящ за всички видове дейности на открито.каишка за тежки условия на работа - това е един от най-добрите варианти за вас.Каишка за разходки на домашни любимци Вие все още търсите кученце на каишка?След това ни кученце на каишка ще бъде внимателно подготвена за вас.каишка за домашни кучета Позволява разходки на кучето, като същевременно стилен.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория