• Ново
120 Големи Биоразградими торбички за кучешки какашек | Херметични | на растителна основа | 9x13 см | Удостоверение за Домашни Компостируемые торбички за кучешки какаше?

120 Големи Биоразградими торбички за кучешки какашек | Херметични | на растителна основа | 9x13 см | Удостоверение за Домашни

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

✅ Пакети за какашек Hydrangea Island Trading Co 100% се състои от царевично нишесте, на растителна основаПакет какашки по-добре без чувство за вина, чисти ръце и без чужд мирис.При размери на чантата за кучешки какашек 9 х 13 см и дебелина 20 микрона му капацитет е повече от достатъчно за малки, средни или големи кучета!Чанти - това обичайните аксесоари за домашни любимци, подходящи за котки, зайци и други дребни животни.Екологично чисти зелени биоразградими опаковки за какашек, подходящ за използване на земята, са подходящи за боклук на резервоара за кучешки какашек на улицата, или в пътуване. ✅ По-дебела конструкция за издръжливост, което означава, че липсата на разкъсвания или течове : на всеки ред е включена 120 пакети за домашни любимци-какашек на растителна основа.Само 8 ролки, всяка от които включва 15 пакети за кучета, 100% гаранция за течове, да не испачкались.Рециклирани материали в нашата опаковка и сердцевинах ролки гарантират, че нашите пакети за какашек има торбички за кучешки какашек, се препоръчват за използване на земята.Идеалният спътник в кучешки чанта за нашите екологично чисти салфетки. ✅ Насладете се на разходка с кучето, без стрес : Какашки не миришат, както в градина, пълна hydrangeas ?? : нашите пакети, блокиране на миризмата, завинаги задържат смрад.Лесно расстегивается и надеждно се закрепва, за да можете да се насладите на разходка с кучето си на открито.Не трябва да се бърза към най-близкото място за компостиране или контейнера за рециклиране!Това са най-добрите аксесоари, които можете да намерите в продукти за грижа за кучето, ходене на кученца. ✅ Лесно се отваря без статични залепване : ролка от нашите пакети, побира се в джоба или, ако искате, можете да го поставите в опаковка за торбички за кучешки какашек. Бърз и лесен достъп позволява на нашите сумкам се извършва усилена работа, докато вие се наслаждавате на разходката с вашия домашен любимец в двора пред къщата.Тези пакети за какашек за кучета са абсолютно необходими на вашето кученце. ✅ Е ИЗРАБОТЕН от материал 100% на растителна основа.Hydrangea Island Trading Co. - базираната в Масачузетс компания, специализирана в предлагането на продукти, които ще ви помогнат да създадете изключителни впечатления от общуването си с близките.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория