• Ново
Риза Barode Mommy Куче на Котка, Летни Дрехи, Тениски за домашни Кученца, Памук Жилетки, Облекло за кучета и Котки (XS, Синьо)

Риза Barode Mommy Куче на Котка, Летни Дрехи, Тениски за домашни Кученца, Памук Жилетки, Облекло за кучета и Котки (XS, Синьо)

Rating 
BGN 5.09

Сума
Налично за поръчка

★ МАТЕРИАЛ - Дрехи за кучета от 100% памук, охлаждаща, дишаща и лесна за почистване направете така, че вашето кученце е чувствал по-комфортно. ★ РАЗМЕРА -Размери на тениски за домашни любимци варират от XS до L, са подходящи за много малки /small/medium кучета и котки.Измерете обиколката на врата на вашия любимец, обиколката на гърдите и дължината на гърба и изберете правилния размер в съответствие с нашата информация за размера на описанието, преди да направите поръчка. ★ ДИЗАЙН -Нашите класически ризи за кучета, представени в 4 цвята, което им придава по-свеж и елегантен вид.Ярки цветове, със сигурност ще отпусне вашата дворняжку от тълпата. ★ ПОВОД - Подходяща за пролетен, летен, есенен превръзка. ★ ВНИМАНИЕ - Моля, имайте предвид, че действителният цвят може леко да се различават от онлайн изображения от настройките на цветовете на монитора.Размер на продукта се измерва ръчно, когато продуктът е разположена хоризонтално, и може да има място отклонение 0,2 инча. ★ МАТЕРИАЛ - Дрехи за кучета от 100% памук, охлаждаща, дишаща и лесна за почистване. направете така, че вашето кученце е чувствал по-комфортно. ★ РАЗМЕРА -Размери на тениски за домашни любимци варират от XS до L, са подходящи за много малки /small/medium кучета и котки.Измерете обиколката на врата на вашия любимец, обиколката на гърдите и дължината на гърба и изберете правилния размер в съответствие с нашата информация за размера на описанието, преди да направите поръчка. ★ ДИЗАЙН -Нашите класически ризи за кучета, представени в 4 цвята, което им придава по-свеж и елегантен вид.Ярки цветове, със сигурност ще отпусне вашата дворняжку от тълпата. ★ ПОВОД - Подходяща за пролетен, летен, есенен превръзка. ★ ВНИМАНИЕ - Моля, имайте предвид, че действителният цвят може леко да се различават от онлайн изображения от настройките на цветовете на монитора.Размер на продукта се измерва ръчно, когато продуктът е разположена хоризонтално, и може да има място отклонение 0,2 инча.Основни характеристики на продукта : Наближават празници, вземете кученце със себе си на разходка и да се насладите на гледка на плажа, градина, лагери и други места в тази тениска вашето кученце ще се превърне в център на тълпата. Измерете кучето си за перфектна форма.Размерът трябва да позволи да се изкачи между нещо и домашен любимец две пръстите на ръцете. Ако някоя от измерването са "между" два размера, изберете размер по-голям.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория