• Ново
Светещи Нашийници за кучета, Nobleza USB Акумулаторни Водоустойчив Светещи в Тъмното Нашийници за кучета, за нощен сигурност с 3 Режима на осветление, Регулируемо led све?

Светещи Нашийници за кучета, Nobleza USB Акумулаторни Водоустойчив Светещи в Тъмното Нашийници за кучета, за нощен сигурност

Rating 
BGN 33.25

Сума
Налично за поръчка

Когато излезе на улицата през нощта, можете да използвате нашийник Nobleza light upКучето ви определено ще бъде в безопасност с светящимся фенерче в областта на шията.Ниво на водоустойчивост яка Nobleza dog light up е IP44. Когато кучето иска да се разхожда под дъжда, да можете напълно да използвате това.И, разбира се, можете да изведе кучето си на улицата в слънчев ден с яка с led подсветка Nobleza, защото, в края на краищата, това е един красив нашийник за кучета.Моля, измерете врата на вашия любимец преди да купите.Моля, оставете място за два пръста между врата и ошейником, когато подстригаете яка под вашия домашен любимец.Уверете се, че сте нарязани правилната страна в съответствие с етикет ножици.Моля, заредете напълно яка преди първата му употреба.Нашийник не можете да намокрите с вода.Не го използвайте по време на плаване. ⭐ Обърнете внимание на КУЧЕТО СИ : благодарение на сверхяркому осветление и отлична видимост, нашийник за кучета с подсветка Nobleza гарантира, че вашия приятел космати лесно ще видим на околните в условия на слаба осветеност, като ги предпазват от евентуални аварии. ⭐ ЛЕКОТА на зареждане и УПОТРЕБА : кажете сбогом на хлопотами за закупуване и подмяна на батерии.Акумулаторна батерия led нашийник за кучета Nobleza може напълно да се зарежда само за 2 часа, че осигурява не по-малко от 10 часа работа.Освен това, с едно кликване на мишката можете лесно да превключвате между 3 режима на осветление. ⭐ Е ИДЕАЛНО подходяща за ВСИЧКИ кучета : Яка Nobleza е изработен от хранително-силикон, който може лесно да се почиства, за да е приближаваше до врата на вашия любимец, без значение от нейната порода или размер.С максимална дължина от 27,6 инча това е практична възможност за всеки пухкав приятел. ⭐ ЗАЩИТА от ВСЯКАКВИ АТМОСФЕРНИ условия, Благодарение на водоустойчивост IP44 нашийник за кучета Nobleza LED издържа на разходка в дъжда или игра във водата с кученцето си, което го прави надежден избор за всички климатични условия. ⭐ ЛЕСЕН за НОСЕНЕ : да се Носят нашийник Nobleza glow in the dark за кучета - просто.Просто да поставите единият край на тръбата обратно в друга, и вашият пернат приятел е готов за работа!. ⭐ Обърнете внимание на КУЧЕТО СИ : благодарение на сверхяркому осветление и отлична видимост, нашийник за кучета с подсветка Nobleza гарантира, че вашия приятел космати лесно ще видим на околните в условия на слаба осветеност, като ги предпазват от евентуални аварии.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория