• Ново
Руното легло за домашни любимци - Къщичка за домашни любимци - Легло за малки кучета, Машинно пране (крем) (Инв. № 152235)

Руното легло за домашни любимци - Къщичка за домашни любимци - Легло за малки кучета, Машинно пране (крем) (Инв. № 152235)

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

МЕК ПЛЮШЕН подплата - Плюшени, меки корпус от памук и поли-отвътре и хастар от полиестер от всички страни осигуряват мека и изолированную повърхност за вашия любимецМАШИННО пране - Плюшено калъф от памук и полифлиса за домашни любимци е лесно да се отстранява и е подходящ за машинно пране за лесно почистване. СГЪВА За лесно СЪХРАНЕНИЕ - Тази легло за кучета могат да се разпаднат за компактно съхранение по време на транспорта или когато тя не се използва.Размери на ПРОДУКТА - Тази руното легло за кучета има размери 22,5 см в дължина и 17,4 см в ширина.НАЛИЧНИ РАЗМЕРИ и ЦВЯТ - легло за домашни животни предлага в два различни цвята : шоколадов, кремовом и няколко размера : Extra Small, Small, Medium, Large, X-Large и Giant.Плюшен подплата от памук и поли-руно.Възглавница от полиестерна от всички страни.Машинно пране и сушене.Отклонява за съхранение. 22,5 см в дължина и 17,4 см в ширина.Плюшен подплата от памук и поли-руно.Възглавница от полиестерна от всички страни.Машинно пране и сушене.Отклонява за съхранение. 35 см и дължина 22,5 см в ширина.Плюшен подплата от памук и поли-руно.Възглавница от полиестерна от всички страни.Машинно пране и сушене.Отклонява за съхранение. 29 инча дължина и 21,25 инча ширина.Плюшен подплата от памук и поли-руно.Възглавница от полиестерна от всички страни.Машинно пране и сушене.Отклонява за съхранение. 22,5 см в дължина и 17,4 см в ширина.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория