• Ново
Загуба на Декорации за домашни любимци, за Коледа, за Украса на Шепот от Небето, Керамично Украса за любителите на домашни животни, спомен за кучето 2022, Обичай Памет?

Загуба на Декорации за домашни любимци, за Коледа, за Украса на Шепот от Небето, Керамично Украса за любителите на домашни

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

❤️️ Керамично украса на 2022 година : Това е коледна украса 2022 година ще бъде наистина запомнящ се подаръкМожете също така да покаже това е някъде в къщата.Това ще накара хората да запомни завинаги този щастлив момент. ? Висококачествен украшение : Украшение 2022 е изработена от керамични материали премиум-клас, с двустранно принтом и ярки цветове.Всяко бижу се опакова в специална пузырчатый пакет за предотвратяване на счупване и снабдено линия от златни кабел, така че можете лесно да окачите на коледна елха. ? Забавен интериор за дома : Нашата коледна украса 2022 година е изпълнена в стил спомен, кръгли коледни декорации с линия от златни кабела, които могат лесно да се мотае на коледни елхи, коридори, спални, камина, магазини, офиси и навсякъде, където искате, пригответе се за рождественскому фестивал!. ? Идеална украса за партита, Коледни декорации и е идеално за декорация на домове, хотели, ресторанти, офиси и тъй нататък.Окачени това е уникална украса за вашата коледна елха или врата, ще е по-различно прекара Коледа 2022 година. ?Коледни подаръци : Уникални коледни подаръци за вашите приятели, семейство или някой друг човек да е просто желанието им е добро, и може да се използва като новогодишни подаръци за годишнината, за съседите си, семейство, приятел, членове на Църквата и на моите баба и дядо.Това е коледна украса 2022 година ще бъде чудесен коледен подарък за вашето семейство.Идеален за приятел или член на семейството!Отлично качество на изработка на керамиката, технологии двустранен печат, в комбинация създават уникално украшение с лъскава глазура, гладка повърхност, която лесно избледняват и за дълго запазва жизненост.Нашите украси може да се използва във всеки един незабравим за вас ден, като Коледа, годеж, сватба и други важни дни, и те са опаковани като подарък кутия с любовта, която ще дойде и ще се превърне в идеален подарък за вашата любима, за приятел, любим човек!Спецификация Форма : кръгла Материал : Керамични заготовки за декорация Размер : 3 инча Дебелина : 0,18 инча Тегло : 35 г / 0,07 килограм Инструкции за опаковане : керамично украса 2022 * 1, златна въже * 1, подарък кутия * 1; Употреба : Използвайте го очакваха лента, за да завърже или виси на други предмети; Приложими сцена : на прозорец, врата, стена, коледа дървото или на всяко друго място, което искате да декорирате.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория