• Ново
Електронен нашийник за дресура на кучета Dogtra Том Дейвис 280C с дистанционно управление, укрепване и заключване, Бънджи, Водоустойчив, 127 нива обсег на действие на 1/2 М?

Електронен нашийник за дресура на кучета Dogtra Том Дейвис 280C с дистанционно управление, укрепване и заключване, Бънджи,

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

ПОВИШАВАНЕ на ЗАКЛЮЧВАНЕ : повишете нивото си на тренировки с помощта на бутона superior BoostПостоянна корекция с помощта на произволна подобряване на бутона ви позволява незабавно да се повиши нивото, за да се оттегли на кучето си.Лесно да преминете от режим на тренировка в режим на послушание, чрез създаването на свой собствен буст, за да се движат плавно до увеличаване на нивото на обучение.Заключване на нивото на сигурност предотвратява нежелани или случайни промени на ниво. * Опаковката може да се различават.БЪРЗ И ЛЕСЕН БЪНДЖИ-ЯКА : Регулируема БЪНДЖИ-яка опростява работата с привередливой кучето.Бънджи-ЯКА лесно предоставя индивидуални размери и се чувстват добре за вашето куче.Малко тегло и компактни размери ресивъра 280 C го правят универсален уред, както за малките, така и за големи кучета с размера на шията 12 инча +. ДАЛЕЧИНА на КАИШКА : отидете ли на кученце парк, пешеходни пътеки, на плажа или заден двор, с радиус на действие в ½ миля си приключение без каишка ще станат безкрайни.ТОМ ДЕЙВИС EDITION 280 C идеален за всички условия за обучение на домашни любимци, независимо от това, дали сте у дома или в движение. напълно водоустойчив система : нека си догго ще направи фурор, а не вспотеете!Сертифицирани по международната система за етикетиране на водонепропускливост IPX9 K, 280 C може да издържа на пръскане с течност под високо налягане от близко разстояние при налягане 80-100 бар и температура от 176 °F. ОПРОСТЕНО ОБУЧЕНИЕ : Корекции в тренировката на послушание може да се направи с помощта на Nick (½ секунди), Ники (преди 12 секунди) и на Басите в рамките на 1/2 миля. 280 C е оборудван с високопроизводителна вибрации пейджър за ефективно сигнали на вашето куче. 127 нива на корекция осигуряват постепенно и прецизно управление на корекция.Нива ярки, лесно се отчита с помощта на жидкокристаллического на екрана, а също така просто да се регулира с помощта на rheostatic диск. повишаване на ЗАКЛЮЧВАНЕ : повишете нивото си на тренировки с помощта на бутона superior Boost.Постоянна корекция с помощта на произволна подобряване на бутона ви позволява незабавно да се повиши нивото, за да се оттегли на кучето си.Лесно да преминете от режим на тренировка в режим на послушание, чрез създаването на свой собствен буст, за да се движат плавно до увеличаване на нивото на обучение.Заключване на нивото на сигурност предотвратява нежелани или случайни промени на ниво. * Опаковката може да се различават.БЪРЗ И ЛЕСЕН БЪНДЖИ-ЯКА : Регулируема БЪНДЖИ-яка опростява работата с привередливой кучето.Бънджи-ЯКА лесно предоставя индивидуални размери и се чувстват добре за вашето куче.Малко тегло и компактни размери ресивъра 280 C го правят универсален уред, както за малките, така и за големи кучета с размера на шията 12 инча +.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория