• Ново
Ipetboom Японски Стил Яка Открит Вътрешна Декорация Аксесоари Малко Кученце Яка Потребителски Котка Яки Празник Котки Яки Пет Яка Очарователни Печат Яка Регулируем Н?

Ipetboom Японски Стил Яка Открит Вътрешна Декорация Аксесоари Малко Кученце Яка Потребителски Котка Яки Празник Котки Яки

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Нашийник за домашни котки : ?Нашийник за котки на ОТКРИТО Тегло яка за домашни любимци е много малък и не ще бъде допълнителна тежестДекоративен нашийник за домашни любимци : Изпълнен с атмосфера на празника, нека вашите кучета или котки да се насладите на коледното страна заедно с вас.Аксесоар за домашни любимци : Дишащи и удобни в чорап, не е нужно да се притеснявате за това, че вашата котка ще бъде неприятно.Найлонов котешки нашийник : ?РЕГУЛИРУЕМА котешки нашийник, подходящ за ежедневието, срещи, празници, коледни партита и други поводи.Декор яка за домашни любимци : Декоративен нашийник на домашен любимец е много еластичен, нека вашият домашен любимец се чувства комфортно.Нашийник за домашни котки : ?Нашийник за котки на ОТКРИТО Тегло яка за домашни любимци е много малък и не ще бъде допълнителна тежест.Декоративен нашийник за домашни любимци : Изпълнен с атмосфера на празника, нека вашите кучета или котки да се насладите на коледното страна заедно с вас.Аксесоар за домашни любимци : Дишащи и удобни в чорап, не е нужно да се притеснявате за това, че вашата котка ще бъде неприятно.Найлонов котешки нашийник : ?РЕГУЛИРУЕМА котешки нашийник, подходящ за ежедневието, срещи, празници, коледни партита и други поводи.Декор яка за домашни любимци : Декоративен нашийник на домашен любимец е много еластичен, нека вашият домашен любимец се чувства комфортно.Пратката включва 1 х яка Характеристики-Декоративен нашийник на домашен любимец е много еластичен, нека вашият домашен любимец се чувства комфортно на открито. нашийник за котки. - Яка за домашни кучета - най-добрият аксесоар за костюми за домашни любимци в страната, в чест на Деня на независимостта, което ги прави уникални отколовшимися ошейниками за котки. -Материал : памучен плат, мед нашийник с очарователен модел за домашни любимци -Цвят : както е показано регулируем нашийник за кученца -Пълен празнична атмосфера, нека си куче или котка се радват на коледната страна с вашия креативен ошейником за домашни любимци. - Нашата очарователна нашийник с принтом ще направи вашите домашни любимци на най-чаровни на улицата. Прекрасен нашийник за кученца.73 X0 домашен нашийник за котки. - Яка е безопасна за вашите котки, той няма да им вреди.Това е много безопасно да се използва.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория