• Ново
SEIS Великден Бъни Ушастая Котешка Капачка Регулируема Костюм за Домашни Любимци Превръзка На Главата си Сладко Котенце, Кученце, Капачка, Мек Топъл Плюшено Прическ?

SEIS Великден Бъни Ушастая Котешка Капачка Регулируема Костюм за Домашни Любимци Превръзка На Главата си Сладко Котенце,

Rating 
BGN 6.32

Сума
Налично за поръчка

Прическа с пухкави заячьими уши, котката изглежда много сладък в тази шапочкеИдеален за Великден, Хелоуин, ежедневни чорапи, фотосесии, парти, рожден ден и Коледа.Много стилен и класически, вашия домашен любимец ще бъде най-яркото в тълпата.Може да се пере на ръка или в машина, за да изсъхне на хладно място и да носят многократно.Подходящ за котки и малки кучета.Моля, измерете обиколката на главата на вашия любимец, преди да купите. 【Материал】 Материал шапки-кашмир, изключително мек и удобен, лесен за вашия малък домашен любимец. 【Размер】 Обиколката на главата е 28-35 см/11,1"-13,8", му могат да се носят както котка, така и куче.Поради ръчно измерване се допуска отклонение от 3 см/1,8". 【Лесно за носене】 Кука и контур на шията толкова лесно се поставят и свалят.По този начин, вашия домашен любимец ще чувство на скованост, той няма да бъде твърде уморяват от носенето и ще може много добре да прекарва време с теб. 【Повод】 Подходящ за Великден, Хелоуин, ежедневни чорапи, снимки, посещение на партита, рожден ден и Коледа.Много стилен и класически, вашият домашен любимец се превръща в най-яркото в тълпата. 【Лесно почистване】 Му може да се пере на ръка или в машина, за да изсъхне на хладно място и да носят многократно. 【Материал】 Материал шапки-кашмир, изключително мек и удобен, лесен за вашия малък домашен любимец. 【Размер】 Обиколката на главата е 28-35 см/11,1"-13,8", му могат да се носят както котка, така и куче.Поради ръчно измерване се допуска отклонение от 3 см/1,8". 【Лесно за носене】 Кука и контур на шията толкова лесно се поставят и свалят.По този начин, вашия домашен любимец ще чувство на скованост, той няма да бъде твърде уморяват от носенето и ще може много добре да прекарва време с теб. 【Повод】 Подходящ за Великден, Хелоуин, ежедневни чорапи, снимки, посещение на партита, рожден ден и Коледа.Много стилен и класически, вашият домашен любимец се превръща в най-яркото в тълпата. 【Лесно почистване】 Му може да се пере на ръка или в машина, за да изсъхне на хладно място и да носят многократно.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория