• Ново
Hoody с качулка за кучета LONTEPET, Гащеризон на 4 Крака, Дрехи за малки Кучета, Облекло за Кутрета, Пуловер, за Кучета, Hoody, Памучно Зимно палто за кучета, Дрехи за Котки (Роз?

Hoody с качулка за кучета LONTEPET, Гащеризон на 4 Крака, Дрехи за малки Кучета, Облекло за Кутрета, Пуловер, за Кучета, Hoody,

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

КЛАСИЧЕСКА машинно или ръчно пранеСПОРТЕН СТИЛ - Модерен спортен стил позволява на кучетата да изглежда добре, да се поддържа гъвкавост и свободно да тичат.Той е идеален за ежедневно носене, разходка или прилагане на превръзка.КЛАСИЧЕСКА машинно или ръчно пране.СПОРТЕН СТИЛ - Модерен спортен стил позволява на кучетата да изглежда добре, да се поддържа гъвкавост и свободно да тичат.Той е идеален за ежедневно носене, разходка или прилагане на превръзка.Hoody за кучета LONTEPET 4 legs Hoody за кученца Дрехи за кучета ?Висококачествени материали? Дизайн в спортен стил?Удобно и топло ?Лека дрехи и почистване . Полезни съвети 1. Измерете кучето си за перфектна форма, преди да купите. Моля се допуска грешка при измерване 1-3 виж 3. Ако някоя от измерванията са между два размера, изберете по-голям размер.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория