• Ново
BTINESFUL Тежкотоварни Въженият каишка за кучета от 10 фута, Здрава Каишка за кучета с мека дръжка за кучета, за Туризъм, къмпинг, разходки (1/2 x 10 фута, кафяв)

BTINESFUL Тежкотоварни Въженият каишка за кучета от 10 фута, Здрава Каишка за кучета с мека дръжка за кучета, за Туризъм,

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

10-КРАК КУЧЕНЦЕ на каишка, за да даде на кучетата повече място за игри, обнюхивания и изследванияПуснете природата на кучетата под свой контрол.КАИШКА от скручивающейся ВЪЖЕ здрав и издръжлив, достатъчно здрав, за да се осигури допълнителна якост за управление на кучета със средни размери, селскостопански животни и коне.Този здрава каишка за кучета е изработена от стилна скручивающейся въже на ръчна работа с диаметър 1/2", кожа връзка и здрава закопчалка със завъртане на 360 °.Този 10-крак въженият каишка за кучета подходящи за средни и големи кучета за туризъм, къмпинг, и на тренировки, като предлага варианти цвят : черен / кафяв / червен син бял. Гаранция 2 години : BTINESFUL винаги стои зад нашите продукти, ако срещнете някакви проблеми с това 10-футовым веревочным каишка за кучета, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща. 10-КРАК КУЧЕНЦЕ на каишка, за да даде на кучетата повече място за игри, обнюхивания и изследвания.Пуснете природата на кучетата под свой контрол.КАИШКА от скручивающейся ВЪЖЕ здрав и издръжлив, достатъчно здрав, за да се осигури допълнителна якост за управление на кучета със средни размери, селскостопански животни и коне.Този здрава каишка за кучета е изработена от стилна скручивающейся въже на ръчна работа с диаметър 1/2", кожа връзка и здрава закопчалка със завъртане на 360 °.Този 10-крак въженият каишка за кучета подходящи за средни и големи кучета за туризъм, къмпинг, и на тренировки, като предлага варианти цвят : черен / кафяв / червен син бял. Гаранция 2 години : BTINESFUL винаги стои зад нашите продукти, ако срещнете някакви проблеми с това 10-футовым веревочным каишка за кучета, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.ЗАЩО БИХТЕ ИЗБРАЛИ НАС?.Здрав хардуер куката по-твърда средна.Подходящ за повечето средни и големи кучета за натягивания каишка. КАЧЕСТВЕНА ВЪЖЕ.Гъвкав, здрав и дълъг живот на въже с диаметър 12 mm (1/2"). дължина на каишка на 10 метра по-дълъг от средния, ако вашата кожа партньори обичат, за да го разследва по време на разходка.На разположение в черно, кафяво и червено / бяло / синьо 3 цвята, основен повод за различни кучета. ДОБРОТО ПРИЛАГАНЕ. Класически и изчистени от ярки цветове, подходящи за мъжки кучета и кучки, кучета, достатъчно здрава за разходки средни и големи породи, проучване!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория