• Ново
Охлаждащ Подложка за кучета, Охлаждащи Подложки за Домашни любимци, за Кучета, Котки, Моющийся Годишният Подложка за Детска градина, Дышащее Самоохлаждающееся Оде?

Охлаждащ Подложка за кучета, Охлаждащи Подложки за Домашни любимци, за Кучета, Котки, Моющийся Годишният Подложка за Детска

Rating 
BGN 8.49

Сума
Налично за поръчка

【Безопасна Охлаждаща въздушна възглавница за домашни любимци】 Охлаждащ подложка за кучета е изработена от висококачествени самоохлаждающейся тъкан, лека, освежаваща и удобни, 100% безопасно за домашни любимци, възрастни, децаНека насладимся усещане за бързо охлаждане на това горещо лято.Той може да успокои нашите кучета и котки, при контакт в продължение на 3 часа, осигуряване на хладно място за нашите кучета през цялата година. 【Самоохлаждающийся мат】 охлаждане на 3-4 градуса при миг допир охлаждащи накладки за домашни любимци, за кучета, изработени от високотехнологични охлаждащ нейлонового влакна.За разлика от повечето подложки за детска градина, представени на пазара, няма нужда от вода, електричество или охлаждане, достатъчно, за да постави подложка за кучето на пода или на дивана и държи на него домашен любимец.Това просто решение, което позволява да се избегне прегряване и дехидратация разгоряченных, трудно диша кучета, за които е трудно в лятна време. 【Преносим ще се Превърне в чудесен подарък за вашия домашен любимец на това горещо лято. S : 19,7 *15,7 инча. M : 23,6 * 20,5 инча. L : 27,6 * 21,6 инча.XL : 39,4 *28,4 инча. Моля, проверете размера преди да поръчате. Препоръчва поставяне на подложка в закрито с климатик, усещане за прохлада ще бъде очевидна.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория