• Ново
Лъжичка за Какашек за кучета и котки ZHYING, с Торби за боклук, Преносим дръжка, Кофа с Голям Капацитет, материал ABS и здрава пружина, за домашни любимци на открито на за?

Лъжичка за Какашек за кучета и котки ZHYING, с Торби за боклук, Преносим дръжка, Кофа с Голям Капацитет, материал ABS и здрава

Rating 
BGN 10.79

Сума
Налично за поръчка

【Висококачествени материали】 : Използвайте висококачествен ABS-екологично чиста пластмаса, лек и портативен, здрав и му е лесно да се прекъснеУдобно управление с една ръка, лекота на използване. 【Преносим】 : Лек, е лесно да се прекъсне, здрав и издръжлив, предпазва от падане, антипригарный, лесно се измива. 【Удобно】 управление с една ръка, много лесен за използване, лесно выдвигающаяся дръжка и две здрави пружини от неръждаема стомана ви гарантират по-малко усилия при зачерпывании. 【Универсален】 : Дали това е голямо куче, малко куче или дори една котка, можете да използвате това, той е много здрав и издръжлив. 【Безплатен подарък】:Купувайки този продукт вие ще получите диспенсер за торби за боклук под формата на костите и хвърляне на торби за боклук.Когато домашни животни излизат на разходка, те могат да испражниться по всяко време, така че ще имате нужда от това скоба за тоалетна с дълга дръжка, с помощта на който лесно можете да вдигам един стол и да съдържа чисти Параметри Материал : Abs Размер : 16*9*19 см Тегло : 240 g Цвят : синьо Приложимо домашен любимец : всяко домашно животноепримечание-поради различни екрани на КОМПЮТРИ цвят може да бъде по-светъл или по-тъмен.Таблица на размерите е предоставена само за справка, при ръчно измерване може да има някои различия.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория