• Ново
We Love Doodles Спрей за разнищване на косата за кучета - Незаличими климатик за кучета - Спрей за разнищване на косата за кучета - Спрей за премахване на косата за кучета - ?

We Love Doodles Спрей за разнищване на косата за кучета - Незаличими климатик за кучета - Спрей за разнищване на косата за

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

✅ ЕФЕКТИВНО РАСПУТЫВАНИЕ : Нашият спрей-детанглер за кучета ефективно премахва възли и килими с козината на вашето куче и ги предпазва спутывание в бъдеще ✅ ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ : Нашите спрей за разнищване на косата за кучета - това е един качествен продукт на американското производство, разработен и тестван в най-добрите условия. ✅ БЕЗОПАСНА И ЛЕКА ФОРМУЛА : Нашата спрей-детанглер за кучета, не съдържа вредни химикали и се използва щадящую формула, която е безопасна за кучета от всички породи и възрасти, което го прави идеален за редовна употреба. ✅ ЛЕСНА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ : Просто спрей незаличими климатик в козината на кучето и внимателно срешете с четка сплъстена коса, придавайки на кучето гладкост и липса на спутанности за броени минути. ✅ СВЕЖ АРОМАТ на ЛАВАНДУЛА : Нашият хидратиращ спрей за кучета наситена с приятен и свеж аромат на лавандула, благодарение на което кучето по-дълго ще мирише на чистота и свежест. ✅ Ние обичаме Doodles ОБЕЩАНИЕ - В We Love Doodles ние подкрепяме нашите продукти предлагаме и пълна гаранция за връщане на парите, ако имате някакви проблеми.Свържете се с нас чрез система за обмен на съобщения, и ние ще бъдем щастливи да ви помогнем. 100% щастливи собственици на кучета - това е нещо, към което ние се стремим!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория