• Ново
калъф за задна седалка doginthehole Boho Elephant, Декоративни Възглавници за задните Седалки на автомобили от Долу е Здрав Удобен Калъф за авто седалка и за домашни кучета, Се?

калъф за задна седалка doginthehole Boho Elephant, Декоративни Възглавници за задните Седалки на автомобили от Долу е Здрав

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Опаковка : В това число 1 бр възглавница за седалка на задната пейка на автомобила. (Без своята практика за облегалката).Размер и дизайн : 50x18,9 инча, универсално подходящ за повечето автомобилни задните седалки, джипове и т. Здрав, не се плъзга. Проектиран с помощта на скоби, надеждно улавя столче за кола протектор на място, че може да се подобри стабилността, лесен за инсталиране.Размерите са посочени в подробни снимки, моля, прочетете внимателно, преди да купите.МАТЕРИАЛ : Калъф за задната седалка, изработен от висококачествена порести композиране тъкан, която осигурява подкрепа за тези, които седят дълго време.Дишаща, меки, не са пълзящи, осигуряват по-дълъг живот и изключителен комфорт.Проектиран с неплъзгащи подплата отдолу, предотвратява падането на седалката на водача на автомобила.Характеристики : Нашите възглавници за дамско седалки на задната седалка на колата осигуряват защита от разливи или отпечатъци от кучешки лапи, защитавайки оригинално седалка от износване и петна, а също и придават на вашето автокреслу нов вид.Забавни, уникални и стилни декорации ще направи автомобила по-удобно и красиво.Идеални подаръци за семейството, приятелите и собственици на домашни любимци за рожден Ден, Коледа, Хелоуин, Свети Валентин, Ден на благодарността, Ден на бащата, Ден на майката.Модни долните накладки за автомобилни седалки на задната седалка-Размер : 50x18,9 инча /127x48 см -Материал : губчатое composite влакна + нескользящая подкладкаособенности : 1. Мек материал-дишащ и удобен полиестер материал, губчатое composite влакна и нескользящая подплата, им е лесно да се движат, се запазват комфорт на бедрата и на гърба при продължителна употреба, меки здрави покривала за автомобилни седалки, универсални за целия сезон. Аксесоари за интериора на задната седалка на автомобила-нашата универсална подложка за столче за кола е подходящ за повечето леки автомобили, камиони или джипове. ефективно избягвайте отпечатъци от лапите на домашните кучета, от пот и прах на вашия седалка.Модерен стил и ярък модел придават ви вечния дизайн, който не поблекнет заедно с променящите се тенденции. Размерите са посочени в подробни снимки, моля, прочетете внимателно, преди да купите. Разликата в цвета между продукта и участието е нормално поради разлика в отразяването на снимане или показване на екрана.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория