• Ново
Нашийник за кучета QQPETS Персонализирани Меки Удобни Регулируеми Маншети за Малки, Средни и Големи Кучета, Трениране на Открито, Ходене, Бягане (L, Венчелистче)

Нашийник за кучета QQPETS Персонализирани Меки Удобни Регулируеми Маншети за Малки, Средни и Големи Кучета, Трениране на Открито,

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

?【ПРИЯТЕН дизайн на модела】Неправилна форма листенца правят вашия домашен любимец очарователен и лесно да ги намерите, за разлика от обикновените черни или червени греди, които можете да видите навсякъдеЖива и хубава концепция за дизайн, за да проверите за любимата си куче. ?【Удобно И лесно】 быстросъемная обтегач позволява лесно се облича и да стреля. ?【ОТЛИЧЕН МАТЕРИАЛ】 е Изработена от полиестер материал с висока плътност, който придава на продукт за мекота и издръжливост.Катарами произведени от екологично чиста пластмаса.Изработен с D-образен пръстен, покрит цинковым сплав, за да придадат сила и не ръждясва. ?【По-УДОБНО И по-безопасно】 Пластмасова закопчалка-клипса и тежкотоварни D-образни пръстени, предназначени за допълнителна сигурност.Колани се регулират, за да се осигури максимален комфорт и надеждна кацане, могат да бъдат коригирани за кучета от всички форми, подходящи за малки, средни и големи кучета. ?【Показване на снимки】 Всички снимки са направени с нашите производствени образци от среден размер (ширина 4/5 инча, шия 12,9 инча-21,6 инча). Моля, внимателно измерва своите домашни любимци, за да направи покупката на безопасна и подходяща.Винаги гледам в таблицата размери, за да научите препоръчва обиколката на врата и диапазон на теглото, за да потвърдите размера си. ?【ПРИЯТЕН дизайн на модела】Неправилна форма листенца правят вашия домашен любимец очарователен и лесно да ги намерите, за разлика от обикновените черни или червени греди, които можете да видите навсякъде.Жива и хубава концепция за дизайн, за да проверите за любимата си куче. ?【Удобно И лесно】 быстросъемная обтегач позволява лесно се облича и да стреля. ?【ОТЛИЧЕН МАТЕРИАЛ】 е Изработена от полиестер материал с висока плътност, който придава на продукт за мекота и издръжливост.Катарами произведени от екологично чиста пластмаса.Изработен с D-образен пръстен, покрит цинковым сплав, за да придадат сила и не ръждясва. ?【По-УДОБНО И по-безопасно】 Пластмасова закопчалка-клипса и тежкотоварни D-образни пръстени, предназначени за допълнителна сигурност.Колани се регулират, за да се осигури максимален комфорт и надеждна кацане, могат да бъдат коригирани за кучета от всички форми, подходящи за малки, средни и големи кучета. ?【Показване на снимки】 Всички снимки са направени с нашите производствени образци от среден размер (ширина 4/5 инча, шия 12,9 инча-21,6 инча).

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория