• Ново
Asixxsix 6 Цветен Бутон за Запис на глас, 30 Секунди Запис и възпроизвеждане на Бутона за кучета за комуникация, Зумер за дресура на домашни любимци, които се записват на ?

Asixxsix 6 Цветен Бутон за Запис на глас, 30 Секунди Запис и възпроизвеждане на Бутона за кучета за комуникация,

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【30 секунди ясна запис】 Този бутон за запис с възможност за запис записва вашите желания звук в продължение на 30 секундиКачеството на записа е отлично, и звукът е кристално чист.Бутон за запис на глас е изработена от ABS за осигуряване на сигурност и издръжливост.Малки размери и лесно преносими. 【ЗУМЕР за дресура на домашни любимци】 използвате бутона "Куче" за запис на определени думи или фрази, като "пият", "играя", "е" и т. Покажете на кучето си, как тя работи, и вашият домашен любимец да се научите да използвате бутона, за да изрази своите нужди, както и за обучение на деца, игри за партита, коледни подаръци и много други. 【ЛЕСНА употреба】 Тези бутони за кучета са лесни за използване и настройка, просто натиснете бутона REC за записване на звук, а след това натиснете горния бутон, за възпроизвеждане на записания звук.За всеки бутон запис се изисква 2 батерии тип ААА. 【Забавни подаръци】 Бутон с възможност за запис на чудесно за развлечения взаимодействия, томболи, десктоп джаджи, да оставят съобщения, изпращане на своите приятели далеч и така нататък.Най-креативен подарък за рождения ден /празник, оставляющий у вас незабравими спомени!. 【Гаранция за 100% 】 Ако не сте доволни от информацията предоставена от нас стока, можете да кандидатствате за безусловно възстановяване и връщане на парите в рамките на 90 дни.За всякакви въпроси относно този продукт можете да се свържете с нас по всяко време.Ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.Благодаря ви за подкрепата!. Изчистване на запис : Този бутон за запис с възможност за запис записва вашите желания звук в продължение на 30 секунди.Качеството на записа е отлично, и звукът е кристално чист. Лесна употреба : Тези бутони за кучета са лесни за използване и настройка, просто натиснете бутона REC за записване на звук, а след това натиснете горния бутон, за възпроизвеждане на записания звук. Портативен и здрав : Бутонът за запис на глас е изработена от ABS за осигуряване на сигурност и издръжливост.Малки размери и лесно преносими.За всеки бутон запис се изисква 2 батерии тип ААА. Конна обучение на домашни любимци : можете да използвате бутона куче за запис на определени думи или фрази, като пият, играят, ядат и т. Покажете на кучето си, как тя работи, и вашият домашен любимец да се научите да използвате бутона, за да изрази своите нужди.

Всичко за продукта

Item Type:
Voice Recording Button
Material:
ABS
Quantity:
6pcs
Color:
Orange, Blue, Red, Pink, Purple, Black
Battery Type:
6 x 2 AAA Batteries (not Included)
Use:
Used to Record Sound to Promote Communication with Pets
How to Use:
With the battery loaded, simply press the REC button to record your voice and then press the top button to play the recorded sound:
packing list:
6 x Voice Recording Buttons:

Подобни продукти в категория