• Ново
Кърпи за кучета в Деня на Св. Патрик - 6 опаковки Ирландска Детелина, Триъгълен Шал с Трилистником, Регулируеми Престилки за домашни любимци, Определени Шалове на Св.

Кърпи за кучета в Деня на Св. Патрик - 6 опаковки Ирландска Детелина, Триъгълен Шал с Трилистником, Регулируеми Престилки за

Rating 
BGN 5.09

Сума
Налично за поръчка

Достатъчно на брой и различни стилове : в опаковка съдържа 6 броя bandhan за кучета St Patricks с различни рисунки, предимно на зеления цвят, достатъчно количество и разнообразие от стилове може да задоволи ежедневните нужди на вашето куче, и вие можете да ги споделите с приятелиКачествени неща : тези кърпи за кучета в деня на Св. Патрик са изработени от полиестер, който е дышащим, гъвкав и издръжлив, не е лесно да избледнява, мек на допир, предоставя комфортно носенето на вашия домашен любимец, за подобряване на отношенията между домашните любимци и техните собственици.Кърпи за домашни любимци е лесно да се изтрият от ръка или в перална машина, удобно да ги променят всеки ден. елементи, посветени на Деня на Св. Патрик : в банданах за ирландски кучета, използвани различни модели, посветени на Деня на Свети Патрик, като на детелина, шапка, бира, rainbow и така нататък, Които изглеждат привлекателно и мило, като придава на вашите домашни любимци стилен и празничен вид.Регулируем размер : кърпа за кучета shamrock е с два размера по избор, които са около 65 x 45 x 45 см / 25,6 x 17,7 x 17,7 инча и 45 x 35 x 35 см /17,7 x 13,8 x 13,8 инча, тя се регулира и е подходящ за повечето малки, средни и големи кучета и домашни любимци, като осигурява на вашите домашни любимци удобен за обличане.Широко приложение : шалове на деня на Св. Патрик са подходящи за ежедневно носене или за парти в чест на деня на Свети Патрик, деня на раждането, карнавали и т., Можете да се обличаш в подобни стилове с вашия домашен любимец, което е много интересно, Също така можете да ги използвате като чалми на глезена, вратовръзки, шалове, чалми на главата и така нататък за младите хора.Достатъчно на брой и различни стилове : в опаковка съдържа 6 броя bandhan за кучета St Patricks с различни рисунки, предимно на зеления цвят, достатъчно количество и разнообразие от стилове може да задоволи ежедневните нужди на вашето куче, и вие можете да ги споделите с приятели.Качествени неща : тези кърпи за кучета в деня на Св. Патрик са изработени от полиестер, който е дышащим, гъвкав и издръжлив, не е лесно да избледнява, мек на допир, предоставя комфортно носенето на вашия домашен любимец, за подобряване на отношенията между домашните любимци и техните собственици.Кърпи за домашни любимци е лесно да се изтрият от ръка или в перална машина, удобно да ги променят всеки ден. елементи, посветени на Деня на Св. Патрик : в банданах за ирландски кучета, използвани различни модели, посветени на Деня на Свети Патрик, като на детелина, шапка, бира, rainbow и така нататък, Които изглеждат привлекателно и мило, като придава на вашите домашни любимци стилен и празничен вид.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория