• Ново
Предпазни колани за домашни любимци DiJiaXie, 1 бр., Найлонов каишка за кучета, Прибиращи Химикалки, използването на домашни любимци за Бягане, Ходене, Регулируеми за Ма?

Предпазни колани за домашни любимци DiJiaXie, 1 бр., Найлонов каишка за кучета, Прибиращи Химикалки, използването

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

1 Изработен е от висококачествен материал, екологично чиста и без мирис. Еластичен разтегателен каишка за домашни кучета и котки може да се избегне напрежение в мускулите на ръката или на нараняване на вас или вашите домашни кучета-котки.Това може значително да разшири обхвата на безплатни правенето на домашни кучета и котки. Дишаща, удебелена дръжка, много удобна за използване, тя може да защити вашата ръка, когато вие сила управлявате любимата си куче. Усещането за комфорт, защитата на вашите ръце от наранявания в pull.Name : предпазни Колани за домашни животныхматериал : като на изображениецвет : като на снимката Забележка : поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.Опаковки : 1 Х Бутилка за вода за собакспецификация : Тип : Каишка за СобакМатериал : найлон Цвят : син/розов/зелен/червен/жълт/черен Размер : както е показано на Опаковката включва : 1 бр. Каишка за собакпримечание:1. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките. Моля, позволете отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерване.

Всичко за продукта

Type:
Dog Leash
Material:
Nylon
Colors:
Blue /Pink/Green/Red/Yellow/Black
Size:
as shown
Package include::
1 pc Dog leash:
Note::
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement. :

Подобни продукти в категория